Bebble


Produsele Bebble sunt fabricate și testate în conformitate cu standardele europene. Ingredientele Bebble au fost atent selecționate pentru a oferi o acțiune blândă şi eficientă. Prin urmare, fiecare produs conține o combinație specială de extracte din plante, uleiuri naturale și vitamine.

 

Cele cinci valori Bebble, exprimă principiile companiei Lavena și vă oferă siguranța că aţi facut alegerea corectă pentru bebeluşul dvs:

       1. Încă din prima zi - Produsele respectă pH-ul natural al pielii la bebeluşi – nu cauzează uscarea pielii și respectiv reducerea            barierei naturale de protecţie a acesteia. Sunt hipoalergenice.

       2. Testate clinic pentru pielea sensibilă - Produse în conformitate cu standardele europene. Testate dermatologic. Aprobate               de mame.

       3. Acțiune naturală - Formula specială pe baza de plante şi uleiuri naturale acţionează eficient asupra pielii bebeluşului.

       4. Produse sigure - Fără parabeni. Produsele Bebble nu conțin alcool sau coloranți artificiali și nu sunt testate pe animale.

       5. Îngrijire completă - Gama completă Bebble oferă tot ce ai nevoie pentru îngrijirea copilului tău.

Pe parcursul mai multor ani, suntem într-o strânsă legătură cu voi, proaspete mămici, aliniindu-ne, cu deosebită atenție, la dorinţele voastre, înţelegând problemele şi necesităţile bebeluşilor la fiecare etapă de dezvoltare. Ştim că grija pentru copil este mai mult decât o rutină zilnică, aceasta este o expresie necondiţionată a dragostei.

Produsele Bebble care au la bază extracte din plante, uleiuri naturale oferă micuţului îngrijirea zilnică de care are nevoie.

Pansiprod Distribuție este unic importator și distribuitor al produselor Bebble.

PRODUSE BEBBLE


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru a citi mai detaliat politica noastra de confidentialitate, puteti accesa acest link.