Vitalia

 

Grupul Vitalia Pharma a fost înființat în Romania, cu orientarea strategică spre domeniul farmaceutic și concentrându-și atenția către  piața suplimentelor alimentare, a cosmeticelor dar și a dispozitivelor medicale.

Investițiile companiei sunt orientate spre îmbunătățirea și extinderea portofoliului de produse.

Atât produsele fabricate direct de către grupul Vitalia, dar și cele importate, au ca principal obiectiv satisfacția clienților și susținerea unei vieți sănătoase.

În cadrul grupului, Laboratorul farmaceutic VITALIA K din Ploiești, a fost înființat în anul 1994 ca unitate pentru producția medicamentelor alopate.

În zilele noastre studiul plantelor este o  adevărată știință medicală, fiind descoperite noi și noi metode de terapie prin plante. În anul 2003 conducerea laboratorului a hotărât să treacă de la producția de medicamente la producția de suplimente nutriționale preparate, cosmetice și produse galenice.

Produsele preparate de către Vitalia Pharma respectă normele în vigoare, fiind autorizate de Ministerul Sănătății Publice. Materiile prime sunt locale sau din import, calitatea preparatelor fiind asigurată în conformitate cu normele europene. O parte dintre produse au la bază extracte standardizate,  cu o mare stabilitate a principiilor active. Toate produsele sunt fabricate  conformi cu standardele ISO 9001: 2000.

Cea de-a doua companie are rolul de distribuție a unităților produse în Laboratorul Vitalia K, dar și de import și marketing pentru întregul portofoliu.

Gama de produse este foarte complexă și acoperă o varietate de arii terapeutice : de la antiseptice, produse pentru tuse, gât și până la produse pentru digestie, vitamine si minerale sau afecțiuni gastrice, etc.

  

Câteva din brandurile importante ale Vitalia sunt :

•SeptiMar: o gamă de Dispozitive Medicale ce include două produse pentru tratarea și îngrijirea căilor nazale și ale sinusurilor, ce conțin ingrediente active 100% naturale, fără niciun fel de efecte adverse.

Apa de mare utilizată la fabricarea produselor SeptiMar îşi păstrează combinaţia completă de peste 80 de minerale şi microelemente care se regăsesc în mod normal în apa din Marea Neagra (calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, iod dar și alte minerale).

Aceste minerale atât de benefice conferă produselor SeptiMar proprietăţi antiinflamatorii şi de regenerare celulară  cu mult superioare soluţiilor saline obişnuite.

•SantaDerm: este o gamă de produse dermato-cosmetice, cu rolul de a ameliora simptomele apărute în diverse afecțiuni ale pielii. Din această gamă se face remarcat Șamponul tratament împotriva păduchilor, un dispozitiv medical testat clinic, dovedit a fi un tratament deosebit de eficace împotriva păduchilor de cap dar și a ouălor acestora. Șamponul nu conține insecticide de natura chimică, astfel încât păduchii de cap nu pot dezvolta rezistență la ingredientele sale.
•SeptiClean: dispozitiv medical sub forma de fiole cu ser fiziologic, pentru igiena oculară și nazală.

Vitalia Pharma continuă să producă game largi de produse, precum : siropuri, pudre, dezinfectante, vitamine și minerale, fiind în permanentă dezvoltare.

PRODUSE VITALIA


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru a citi mai detaliat politica noastra de confidentialitate, puteti accesa acest link.