Tombola Bebble în Farmaciile Sf Spiridon
Ultima actualizare la 18 October 2015

Câștigătorii Tombolei Bebble în farmaciile Sf Spiridon au fost desemnați!

Consultați lista de mai jos pentru a afla dacă ați câștigat unul din zecile de premii Bebble sau chiar Marele premiu, un scaun auto Britax-Romer România!

Pentru ridicarea premiilor este necesară prezentarea bonului fiscal aferent talonului câștigător. Premiile se vor revendica în termen de 14 zile de la anunțarea câștigătorilor și vor fi ridicate din Farmaciile Sf. Spiridon în care au fost depuse taloanele câștigătoare.

Felicitări câștigătorilor!

Sectiunea 1.Organizatorul si Beneficiarul 

(1) Organizatorul campaniei promotionale “Tombola Bebble in Farmaciile Sf Spiridon“ (denumita in cele ce urmeaza "Promotia") este societatea PANSIPROD DISTRIBUTIE S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Str. Baiculesti, nr. 1, sector 1, România, numar de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului: J40/8878/2013, Cod unic de inregistrare: RO 32011857, Capital social: 1000 lei, Tel: 021 668 40 85, reprezentata legal de dl. Dumitru Marian in calitate de Administrator, denumita in continuare "Organizator"; 

(2) Beneficiarul Promotiei este S.C GEONET S.R.L. cu sediul in Calea Moldovei nr 197, mun. Bacau, judet Bacau, Romania, numar de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului J04/305/2001, Cod unic de inregistrare 13884170, Tel. 0234 57 88 68, reprezentata legal prin dna Daniela Popa, numita in continuare “Beneficiar”; 

Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament, fiind obligatoriu pentru toti participantii. 

Regulamentul oficial este disponibil in mod gratuit oricarei persoane interesate, oricand in perioada Promotiei pe pagina web a Organizatorului (www.pansiprod.ro, categoria “Noutati”, subcategoria “Campanii”), pe pagina web a Beneficiarului (http://www.farmaciilesfspiridon.ro) sau poate fi solicitat la adresa de email marketing@sspiridon.ro. 

Sectiunea 2.

Temeiul legal Campania promotionala “Tombola Bebble in Farmaciile Sf. Spiridon“ este organizata in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 (cu modificarile si completarile ulterioare) privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior aprobata prinLegea 650/2002. 

Sectiunea 3. 

Durata si locul de desfasurare al Campaniei 3.a. Campania este organizata si se desfasoara - in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial- in perioada14.10.2015–14.11.2015-si in limita stocului disponibil de produse oferite gratuit pentru tombola in cele 19 farmacii si magazine naturiste nominalizate la sectiunea 5c. 

3.b. Semnalizarea promotiei se va face prin Afise de diverse dimensiuni regasite in imaginea de mai jos, distribuit in mod gratuit de catre Organizator Unitatilor participante.

3.c. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea in mod public a modificarilor respective prin intermediul acelorasi canale de comunicare prin care Regulamentul Oficial a fost facut public anterior, precum si prin notificarea autoritatilor competente, dupa caz, daca modificarile efectuate necesita o astfel de notificare. 

3.d. Toate produsele oferite cadou in cadrul acestei campanii vor fi receptionate doar in conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial. 

Sectiunea 4. Dreptul de participare 

4.a. Se pot inscrie invederea participarii la Campanie doar persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani (denumiti in continuare „Participantul”/„Participantii”). 

4.b.Pentru evitarea oricarui dubiu, persoanele juridice nu pot participa si nu li se pot acorda premii in cadrul Campaniei. 

4.c. Nu pot participa la Campanie urmatoarele categorii de persoane: - angajatii companiei Pansiprod Distributie SRL si rudele de gradul I ale acestora (parinti/copii), precum si fratii/surorile, sotii/sotiile acestora. - angajatii companiilor implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si desfasurarea Campaniei, rudele de gradul I ale acestora (parinti/copii), precum si fratii/surorile,sotii/sotiile acestora. Companiile implicate au obligatia sa isi instruiasca in acest sens angajatii. 

4.d. In cazul in care verificarile facute in vederea validarii castigatorilor vor dovedi ca acest lucru nu s-a respectat, premiul/iile respectiv/e nu se va/vor acorda. 

Sectiunea 5

Sectiunea 5a. Produsele oferite pentru tombola: 

A. Marele premiu – 1 Scaun auto First Class Plus 0-4 ani, marca Britax Romer Descriere: Sistemul FIRST CLASS plus este un scaun auto sigur şi confortabil pentru copii cu greutatea de până la 18 kg. Este echipat cu protecţie laterală la impact, control al pasului pentru reducerea deplasării înainte în caz de accident şi dispune de o inserţie confortabilă pentru nounăscuţi, cu suport integrat pentru cap. 

 

B. 15 seturi cosmetice Bebble formate din: 

- Sampon si gel pentru baita 2 in 1, 200 ml Descriere: Formula sa delicată curăţă uşor pielea şi părul bebeluşului, fiind în special blândă cu ochii. Spuma moale curăță delicat părul și pielea fără a le lăsa uscate. Conţine extract de lavandă cu efect calmant, liniştitor şi antiseptic. Acest șampon transformă băița bebelușului într-una din părțile preferate ale zilei. 

- Ulei de corp 150 ml Descriere: Masajul cu uleiul de corp Bebble încălzește ușor pielea micuțului, stimulând circulația și activând metabolismul. Textura ușoară și transparentă îi conferă o senzație de puritate și prospețime, iar mușețelul din compoziție lasă pielea moale și fină. 

- Crema pentru scutec 75 ml Descriere: Crema pentru scutec Bebble cu uleiuri naturale şi pantenol formează o barieră protectoare pe suprafaţa pielii, ţinând la distanţă de pielea nou-născuţilor, umezeala şi alți factori externi din zona scutecului. Crema conţine ingrediente active, păstrează pielea uscată şi o protejează împotriva iritaţiilor. Textura uşoară formează un strat protector pe suprafaţa pielii. 

- Crema de fata 50 ml Descriere: Textura moale şi formula de protecţie activă, bogată în uleiuri naturale, hrăneşte, catifelează şi protejează pielea delicată împotriva factorilor externi. Extractul de morcov acţionează ca un antioxidant natural, îmbunătăţeşte regenerarea celulelor şi acţionează ca o barieră naturală împotriva razelor solare. Modul practic de ambalare îl face ideal pentru a-l lua cu tine în timpul plimbărilor zilnice. 

- Sapun crema 75 g Descriere: Graţie formulei pe bază de ingrediente naturale curăţă delicat şi hidratează pielea bebeluşului. Are efect emolient asupra pielii delicate a bebeluşului. Este recomandat şi adulților cu pielea sensibilă sau pentru spălarea frecventă a mâinilor. 

C. 50 Crème de fata Bebble Descriere: Textura moale şi formula de protecţie activă, bogată în uleiuri naturale, hrăneşte, catifelează şi protejează pielea delicată împotriva factorilor externi. Extractul de morcov acţionează ca un antioxidant natural, îmbunătăţeşte regenerarea celulelor şi acţionează ca o barieră naturală împotriva razelor solare. Modul practic de ambalare îl face ideal pentru a-l lua cu tine în timpul plimbărilor zilnice. 

5.b. Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul Promotiei este de 3.000,00 de lei, TVA inclus. 

5.c. Produsele oferite cadou in cadrul Promotiei vor fi predate de catre reprezentantul organizatorului in baza completarii Anexei 1 (proces-verbal), urmand a fi oferite consumatorului final de catre reprezentantul Beneficiarului. Produsele care raman nedistribuite se vor reporta pana la castigare (se va extrage alt castigator in cazul neindeplinirii conditiilor de castigare detaliate in prezentul Regulament) 

5.d. Raportarea produselor distribuite in cadrul “Promotiei” se va face intr-un excel conform Anexei 2. 

5.e. Lista farmaciilor inscrise in aceasta “Promotie” se regaseste la Sectiunea 7, conform datelor primite de la Beneficiar. 

5.f. In perioada derularii Campaniei, produsele participante ce pot fi achizitionate din cele 19 de farmacii si magazine sunt urmatoarele: 

BEB001 Bebble crema pentru fundulet rosu 
BEB002 Bebble crema pentru scutec 
BEB003 Bebble lapte de corp 
BEB004 Bebble ulei pentru corp 
BEB005 Bebble crema pentru corp 
BEB006 Bebble crema pentru fata 
BEB007 Bebble crema pentru vreme rea 
BEB008 Bebble gel pentru baita 
BEB009 Bebble sampon si gel pentru baita 2in1 200ml 
BEB010 Bebble sampon si gel pentru baita 2in1 400ml 
BEB011 Bebble servetele umede 
BEB012 Bebble sapun crema 
BEB017 Kit1: Sampon 400ml+gratis sapun 
BEB018 Kit4:Servetele umede+ servetele umede 50% OFF 
BEB019 Kit3: servetele umede+gratis sapun 5.g

Dupa data incetarii Campaniei, produsele participante – astfel cum sunt identificate la art. 4 din prezentul Regulament, isi pierd aceasta calitate si denumirea de produse participante, Organizatorul nemaiavând nicio responsabilitate si neasumându-si nicio obligatie in legatura cu orice circumstanta care ar putea conduce clientii magazinelor participante la concluzia actualitatii ori continuarii Campaniei. 

Sectiunea 6. 

Mecanismul promotiei 

(1) Pentru a participa la “Promotie”, Clientii trebuie sa achizitioneze Produse Bebble de minim 5 lei, pe un singur bon de casa. Dupa achizitie, fiecare participant va completa un bilet de tombola si il va introduce in urna din farmacie. 

(2) Fiecare bon de casa poate fi folosit pentru completarea unui singur talon. 

(3) Pentru ca talonul sa fie validat trebuie completate citet toate campurile. 

(4) Pentru ridicarea premiului este necesar pastrarea si prezentarea bonului fiscal aferent talonului castigator. 

(5) Premiile se vor revendica in termen de 14 zile de la anuntarea castigatorilor. Castigatorii vor fi contactati telefonic si premiile vor fi ridicate din unitatile participante. 

(6) Tragerea la sorti va fi efectuata in data de 15.11.2015 de catre Beneficiar, iar lista participantilor va fi disponibila in toate farmaciile si magazinele naturiste participante, pe site-ul Organizatorului si pe site-ul Beneficiarului. In cazul neindeplinirii conditiilor de la punctele (1), (2), (3), (4), (5) premiile se vor reporta, repetandu-se mecanismul de tragere la sorti pana la castigarea premiului. 

Sectiunea 7. Lista farmaciilor participante Lista este actualizata pana la data de 09.10.2015 si poate suferi modificari in sensul adaugarii/scaderii unor farmacii. De asemenea, nu ne asumam raspunderea pentru cazurile in care o unitate (farmacie sau magazine naturist) se regaseste pe lista participantilor la “Promotie” insa nu informeaza consumatorul final asupra acestui fapt. 

1. Farmacia Sf. Spiridon Republicii Adresa: str. Republicii nr. 76, Bacau Tel: 0755086193 / 0234550324 
2. Farmacia Sf. Spiridon Bicaz Adresa: str. Bicaz nr. 142, Bacau Tel: 0755086194 / 0234550382 
3. Farmacia Sf. Spiridon Andreescu Adresa: str. Pictor Andreescu, Bacau (vis-a-vis de cabinetele medicale) Tel: 0755035489 / 0234583200 
4. Farmacia Sf. Spiridon Pintea Adresa: Str. Marasesti, nr. 151, sc. A, parter , Bacau Tel: 0748010030 / 0234535366 
5. Drogheria Sf. Spiridon Narcisa Adresa: Str. Republicii, nr. 40, Bacau Tel: 0741216651 
6. Farmacia Sf. Spiridon Stadionului Adresa: Str. Stadionului, nr. 26, Bacau Tel: 0754221152 
7. Farmacia Sf. Spiridon Nord Adresa: Str. Aprodu Purice, nr.9, Bacau Tel: 0741294279 / 0234588045 
8. Drogheria Sf. Spiridon Zimbru Adresa: str. PictorAman nr. 1, Bacau Tel: 0755086192 / 0234549015 
9. Farmacia Sf. Spiridon Orizonutul (Gedeon) Adresa: Str. Mărășești, nr. 112, Bacău Tel: 0744704881 
10. Farmacia Sf. Spiridon Nicolae Balcescu Adresa: Sat Nicolae Balcescu, Com. Nicolae Balcescu, Bacau Tel: 0751164529 
11. Farmacia Sf. Spiridon Margineni Adresa: Comuna Margineni, Sat Margineni, Bacau Tel: 0746289810 / 0234211742 
12. Farmacia Sf. Spiridon Slanic-Moldova Adresa: Str. Nicolae Balcescu, SlanicMoldova Tel: 0748010029 / 0234348354 
13. Farmacia Sf. Spiridon Dofteana Adresa: Sat Dofteana, Com. Dofteana, Bacau Tel: 0748010033 
14. Farmacia Sf Spiridon Energiei Adresa: strada Energiei nr 36, Bacau Tel.: 0751265891 
15. Farmacia Sf. Spiridon Ciurchi Adresa: str. Ciurchi, nr. 121, Iasi Tel: 0755016728 / 0232271773 
16. Farmacia Sf. Spiridon Minervei Adresa: str. Minervei, nr. 10, bl.845, Iasi Tel: 0755035486 / 0232222760 
17. Farmacia Sf. Spiridon Dacia Adresa: Bd. Dacia, nr. 37, bl.DC5, Iasi Tel: 0755016727 / 0232463093 
18. Farmacia Sf. Spiridon Vitejilor Adresa: Str. Vitejilor, nr. 9, SD 6, Iasi Tel: 0741246685 / 0232272723 
19. Farmacia Sf. Spiridon Decebal Adresa: Bd. Decebal, Nr. 35, Piatra Neamt Tel : 0751164104 


 Sectiunea 8. 
Erori, bonuri fiscale necorespunzatoare Organizatorul acestei campanii nu isi asuma nicio raspundere pentru facturile/bonurile fiscale necorespunzatoare (deteriorate, falsificate, pierdute, instrainate, ilizibile) sau pentru orice alti factori care ar putea afecta dreptul de participare la aceasta Campanie si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de facturi/bonuri fiscale care nu intrunesc toate conditiile prezentului regulament pentru a fi validate. 
Sectiunea 9. 
Taxe si impozite Organizatorul se obliga sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile acordate castigatorilor in conformitate cu prevederile art. 75 si 77 din Codul Fiscal aprobat prin legea 571 din 22/12/2003, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligatii de orice alta natura, in legatura cu acestea,fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor. 
Sectiunea 10. 
Limitarea raspunderii 
10.a. Organizatorii sunt indreptatiti sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii. 
10.b. Organizatorii Campaniei promotionale nu vor avea nicio raspundere si nu vor putea fi implicati in niciun litigiu legat de detinerea sau de proprietatea asupra bonurilor fiscale cat si in ceea ce priveste eventualele cheltuieli suplimentare suportate de catre participanti in legatura cu aceasta Campanie. 
10.c. Participantii Campaniei pot formula o plangere pentru orice nemultumire cu privire la desfasurarea acesteia la adresa de e-mail marketing@pansiprod.ro impreuna cu datele de contact (nume si prenume complet, adresa completa, numar de telefon). Plangerea se va analiza de catre o comisie desemnata de Organizator, in termen de 48 de ore de la inregistrarea acesteia, respectiv intr-un termen de 72 de ore in cazul plangerilor primite sambata sau duminica, zile nelucratoare. Raspunsurile la sesizarile trimise, conform procedurii,se ofera in scris, prin e-mail. Eventualele plangeri vor fi luate in considerare pana la data de 17 noiembrie 2015 inclusiv. Orice plangere primita dupa aceasta data nu va mai fi luata in considerare. 
10.d. Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru: - taloanele completate necorespunzator sau cele care nu au toate campurile obligatorii completate; - situatiile in care numarul de telefon folosit la inscriere nu poate fi identificat si ca atare Organizatorii nu vor putea contacta castigatorul; - orice eroare in datele furnizate de catre castigatori; acuratetea datelor de contact nu atrage raspunderea Organizatorului, fiind in responsabilitatea exclusiva a Participantilor. Ca atare acesta nu are nici un fel de obligatie in cazul furnizarii de catre participanti a unor date eronate care au dus la imposibilitatea trimiterii in conditii normale a premiului, la imposibilitatea identificarii unui castigator,imposibilitatea inscrierii in promotie din cauza ilizibilitatii datelor personale sau a codului inscris; - organizatorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea unui castigator din culpa sa de a intra in posesia premiului cuvenit. 
Sectiunea 11 Prelucrarea datelor personale 
11.a. Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr.677 /2001, privind protectia datelor personale ale Participantilor stocate pe durata Campaniei si ulterior acesteia. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale Participantilor la Campanie si sa le utilizeze conform legislatiei in vigoare. 
11.b. Participantilor la Concurs le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si in special cele cu privire la: - dreptul de acces la date potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator,la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Organizator. - dreptul de opozitie potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa fac obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. - dreptul de interventie asupra datelor potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. - dreptul de a se adresa justitiei. 
11.c. La cererea expresa a oricaruia dintre Participanti, Organizatorul va asigura acestuia exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute la pct. 8.b. de mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii inscrisi la Campanie vor trimite Organizatorului pe adresa Str. Baiculesti nr. 1, Sector 1 Bucuresti, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. 
11.d. Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte toate prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate atat pe durata desfasurarii Campaniei, cat si ulterior incheierii acesteia pe o durata nelimitata de timp si, daca este cazul, sa raspunda oricarei solicitari formulate de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu privire la colectarile si prelucrarile de date cu caracter personal realizate in legatura cu inscriereasi participarea la Campanie. 
11.e. Organizatorul se obliga ca la prima comunicare in scris pe care o va avea cu persoanele din baza de date astfel creata, sa aduca acestora la cunostinta drepturile conform Legii 677/200 
Sectiunea 12. Incetarea Campaniei 
12.a. Campania poate inceta inainte de termen numai sau in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa acestuia, de a continua Promotia/Campania. 
12.b Situatiilor avute in vedere in prezentul regulament, le sunt asimilate si actele de putere publica ale unei instante competente sau ale altei autoritati publice competente. In situatiile avute in vedere la sectiunea 8 si 10 Organizatorul nu are nicio obligatie catre Participanti, cu privire la returnarea unor sume banesti sau plata unor sume banesti cu titlu de despagubire sau altele asemenea. 
ORGANIZATOR, PANSIPROD DISTRIBUTIE SRL 
Administrator dl. Dumitru Marian _______________________________

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.