Alege 5 produse din gama Bebble pe care ţi le-ai dori şi le poţi câştiga!
Ultima actualizare la 26 November 2015

Dezmierdarea bebelușului tău este cea mai frumoasă senzație din lume! Cu acest gând am pornit la drum când am dezvoltat gama de produse Bebble.

Grija pentru cel mic nu este o  simplă rutină, este o expresie necondiţionată a dragostei. De aceea, de mai bine de 50 de ani suntem alături de mămici înţelegând problemele şi necesităţile bebeluşilor în fiecare etapă de dezvoltare.

Produsele Bebble au la bază extracte din plante, uleiuri naturale, oferind micuţului îngrijirea zilnică de care are nevoie, cu naturaleţe şi delicateţe. Pe cât de sănătoasă, moale şi fină este pielea bebeluşului tău, pe atât este de sensibilă. De aceea, gama noastră de produse oferă un grad ridicat de siguranţă, fiind produse create cu grijă, testate riguros, fără parabeni, alcool sau coloranţi artificiali.

Produsele Bebble pot fi aplicate pe pielea bebelușului încă din prima zi de viață. Acestea respectă pH-ul natural al pielii, nu cauzează uscarea pielii și nu afectează bariera naturală de protecţie a acesteia. Formulele hipoalergenice au la bază extracte din plante și uleiuri naturale.

Bucură-te de momentele magice alături de copilul tău în momentele esențiale de îngrijire zilnică!

Acum poți câștiga produsele tale favorite Bebble printr-un simplu click pe imaginea de mai sus. Regulamentul campaniei este disponibil aici.


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.