Luna copiilor Bebble
Ultima actualizare la 31 May 2016


Aerul de iunie ne duce cu gândul la joc, voie bună, inocență ... atuurile copilăriei. Și ce lună poate fi mai potrivită pentru a fi declarată Luna copiilor? 

Luna copiilor Bebble este luna în care orice vestitor al copilăriei (părinți, bunici, amici) se poate transforma în mesagerul Bebble. Luna copiilor Bebble este cea mai mare tombolă Bebble, ce pune la bătaie peste 500 premii!

Când? În perioada 01-30 iunie.

Cum? Achiziționează oricare 3 produse Bebble din farmaciile participante și înscrie-te în tombola ”Luna copiilor Bebble”, completând talonul de concurs disponibil în farmacie. Fiecare talon de concurs înseamnă o nouă șansă de câștig! Și pentru că ne dorim ca șansa de câștig să fie una corectă și reală, fiecare farmacie participantă va avea tombola ei! Extragerea câștigătorilor se va face în perioada 01-08 iulie, câștigătorii urmând să fie anunțați telefonic, la numărul de telefon cu care s-au înscris în concurs. Câștigătorii vor fi anunțați pe această pagină a Campaniei și lista lor va fi disponibilă și în farmaciile participante (fiecare farmacie va putea afișa cei 5 câștigători din acea locație). 

Unde? În oricare dintre cele peste 100 de farmacii participante  din toată țara.

Ce poți câștiga? Unul din cele 3 seturi Colecția Welcome Baby sau unul din cele 2 seturi Îngrijire esențială duo, de la Bebble. 

                 3 X                                       2 X

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puteți consulta aici Regulamentul campaniei.

Produsele participante la promoție le poți vizualiza dând click aici.


Adauga un comentariu
Adauga Comentariu

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.