Campania Footprim in magazinele Auchan din București
Ultima actualizare la 09 June 2016

În perioada 2-26 iunie, promoterii Footprim vă așteaptă în magazinele Auchan din București cu cadouri, pachete promo și informații prețioase despre îngrijirea pielii picioarelor cu ajutorul produselor Footprim.

Puteți incerca gratuit Crema cu efect de reparare a călcâielor, soluția pentru o piele netedă, fină și cu aspect sănătos. Cremă cu efect de Reparare a călcâielor crăpate Footprim vine în ajutorul persoanelor care se confruntă cu această problemă, rezultatele fiind notabile încă de la prima aplicare. Crema are în compoziție extract de Mușețel, extract de Gălbenele și 25% Uree. Puteți afla mai multe informații despre Crema cu efect de reparare a călcâielor aici.

Promoția este valabilă în perioada 2-26 iunie, joi-vineri (intervalul orar 15-21) și sâmbătă-duminică (intervalul orar 10-16), în limita stocului disponibil. Magazinele Auchan din București participante la această promoție sunt Auchan Titan, Auchan Pallady, Auchan Vitan, Auchan Militari, Auchan Cotroceni, Auchan Vitan și Auchan Berceni. Informații despre localizarea magazinelor Auchan găsiți aici.


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.