Regulamentul oficial al Campaniei “TOMBOLA BEBBLE “
Ultima actualizare la 12 September 2016

Sectiunea 1.Organizatorul

(1) Organizatorul campaniei promotionale “Tombola Bebble“ (denumita in cele ce urmeaza "Promotia") este societatea Pansiprod Distributie S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Str. Baiculesti, nr. 1, sector 1, România, numar de inregistrare la Oficiul RegistruluiComertului: J40/8878/2013, Cod unic de inregistrare: RO 32011857, Capital social: 1000 RON tel: 021 668 40 85 denumita in continuare "Organizator".

Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti.

Regulamentul oficial este disponibil in mod gratuit oricarei persoane interesate, oricand pe perioada Promotiei in farmacii, pe pagina web a Organizatorului (www.pansiprod.ro, categoria “Noutati”, subcategoria “Campanii”) sau poate fi solicitat la adresa de email marketing@pansiprod.ro.

Sectiunea 2.Temeiul legal

Campania promotionala “Tombola Bebble“ este organizata in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 (cu modificarile si completarile ulterioare) privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior aprobata prinLegea 650/2002.

Sectiunea 3. Locul de desfasurare si durata Campaniei

Promotia este organizata si se desfasoara- in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial- in perioada 29.08.2016-31.10.2016 in 100 de farmacii nominalizate la sectiunea 4d.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea in mod public a modificarilor respective prin intermediul acelorasi canale de comunicare prin care Regulamentul Oficial a fost facut public anterior, precum si prin notificarea autoritatilor competente, dupa caz, daca modificarile efectuate necesita o astfel de notificare.

Semnalizarea promotiei se va face prin afisarea urnei Bebble pentru colectarea biletelelor participante si expunerea wobbler-ului promotiei (regasite in imaginea de mai sus), distribuite in mod gratuit de catre Organizator Unitatilor participante:

Toate premiile oferite in cadrul acestei campanii vor fi receptionate doar in conformitate cu prevederile RegulamentuluiOficial. Promotia este organizata si se desfasoara in 100 de farmacii si magazine din toata tara, care comercializeazaprodusele participante in perioada: 29.08.2016-31.10.2016 sau in limita stocului disponibil de produse oferite gratuit, inconformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Sectiunea 4a. Produsele participante la Promotie si Premiile acordate in cadrul Promotiei

Premiile vor fi predate in farmacii si magazine de catre reprezentantul organizatorului in baza completarii Anexei 1(proces-verbal), urmand a fi oferite consumatorului final de catre reprezentantul unitatii participante. Premiilele careraman nedistribuite in cadrul “Promotiei” vor fi returnate de catre reprezentantul unitatii participante, reprezentantuluiPansiprod Distributie SRL in baza completarii Anexei 2 (proces-verbal). Raportarea produselor distribuite in cadrul“Promotiei” se va face intr-un excel conform Anexei 3.

In fiecare farmacie vor exista 5 castigatori, 3 castigatori vor primi cate un premiu Bebble Colectia Welcome Baby si 2castigatori vor primi cate un premiu Bebble Ingrijire esentiala Duo.

Cele 2 tipuri de premii sunt (aflati mai multe informatii despre fiecare set dand click pe el):

BEBBLE COLECTIA WELCOME BABY                                                 BEBBLE INGRIJIRE ESENTIALA DUO

 Total pachete per campanie: 300                                                    Total pachete per campanie: 200

Lista farmaciilor inscrise in aceasta “Promotie” se regaseste la Sectiunea 4d, grupate in functie de sediile Pansiprod Distributie SRL care gestioneaza lista aferenta.In perioada derularii Campaniei, produsele participante ce pot fi achizitionate din cele 100 de farmacii sunt urmatoarele:

Bebble cosmetice, ingrijire bebelus si ingrijirea casei

BEB001 Bebble crema pentru fundulet rosu

BEB002Bebble crema pentru scutec

BEB003 Bebble lapte de corp

BEB004Bebble ulei pentru corp

BEB005 Bebble crema pentru corp

BEB006Bebble crema pentru fata

BEB007 Bebble crema pentru vreme rea

BEB008Bebble gel pentru baita

BEB009 Bebble sampon si gel pentru baita 2in1 200ml

BEB010Bebble sampon si gel pentru baita 2in1 400ml

BEB011 Bebble servetele umede

BEB012Bebble sapun crema

BEB017 Kit1: Sampon 400ml+gratis sapun

BEB018Kit4:Servetele umede+ servetele umede 50% OFF

BEB019 Kit3: servetele umede+gratis sapun

BEB021Bebble detergent lichid

BEB022 Bebble detergent pentru biberoane, jucarii si vase

BEB023Bebble colectia welcome baby

BEB020 Bebble ingrijire esentiala duo

BEB025Bebble gel gingival

Maternea ingrijire mamici insarcinate

MTN001Maternea crema impotriva vergeturilor

MTN002 Maternea crema cu efect de fermitate pentru bust

MTN005Maternea crema cu efect de fermitate pentru corp

MTN006 Maternea balsam calmant pentru mameloane

MTN003 Maternea gel relaxant picioare obosite 125ml

MTN004 Maternea ulei pentru elasticitatea pielii 100ml

MTN011P Maternea pachet promo

MTN014 Maternea gel-crema anticelulitica

MTN015 Maternea gel pt igiena intima

MTN004N Maternea spray ulei pentru elasticitatea pielii 100ml

Dupa data incetarii Campaniei, produsele participante – astfel cum sunt identificate la art. 4 din prezentul Regulament, isi pierd aceasta calitate si denumirea de produse participante, Organizatorul nemaiavând nicio responsabilitate sineasumându-si nicio obligatie in legatura cu orice circumstanta care ar putea conduce clientii magazinelor participantela concluzia actualitatii ori continuarii Campaniei.

Sectiunea 4b. Mecanismul promotiei

Pentru a se inscrie in campanie, Clientii trebuie sa achizitioneze Produse Participante in valoare de minim 10 lei peacelasi bon de casa. Clientul trebuie sa completeze talonul de concurs (mai jos) pus la dispozitie in farmacie si sa ilintroduca in urna de concurs. Perioada promotiei incepe la data de 01 septembrie ora 00:00 si se incheie la data de 31octombrie ora 23:59.

Extragerea castigatorilor se va face intre data de 01 si 08 noiembrie 2016*, la extragere participand un reprezentant dinpartea farmaciei participante si un reprezentant din partea Organizatorului. Castigatorii vor fi contactati telefonic lanumarul de telefon lasat la inscrierea in tombola. In fiecare farmacie vor fi extrasi 5 castigatori, primii 3 vor castigacate un set Bebble Welcome Baby, ceilalti doi vor castiga cate un set Bebble Ingrijire Esentiala Duo. Dupa extragereacelor 5 castigatori se vor extrage si 2 bilete de rezerva, in cazul in care unul dintre castigatori nu raspunde.

Castigatorii vor avea termen de 15 zile pentru ridicarea premiului din momentul anuntarii.

Castigatorii care nu raspund telefonic in maxim 48 ore de la confirmarea lor ca si castigatori, vor fi descalificati sipremiile vor ajunge in ordinea extragerii la castigatorii de rezerva.

Daca vreun premiu va ramane neacordat, premiul va fi returnat Organizatorului.

Sectiunea 4c. Limitarea accesarii promotiei

Clientii pot accesa aceasta Campanie de cate ori doresc pe durata concursului cu conditia indeplinirii prevederilor dinsectiunea 4a si 4b, dar un singur castigator poate fi declarant castigator de maxim 2 ori in cadrul aceleiasi farmacii.

Sectiunea 4d. Lista farmaciilor participante

Lista este actualizata pana la data de 01 septembrie 2016 (data inceperii campaniei) si poate suferi modificari in sensuladaugarii unor farmacii sau magazine. De asemenea, nu ne asumam raspunderea pentru cazurile in care o unitate (farmacie sau magazin) se regaseste pe lista participantilor la “Promotie” insa nu informeaza consumatorul final asupra acestui fapt. Lista este disponibila aici.

Sectiunea 5. Erori, bonuri fiscale necorespunzatoare

Organizatorul acestei campanii nu isi asuma nicio raspundere pentru facturile /bonurile fiscale necorespunzatoare (deteriorate, falsificate, pierdute, instrainate, ilizibile) sau pentru orice alti factori care ar putea afecta dreptul de participare la aceasta Campanie si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de facturi / bonuri fiscale care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament Oficial pentru a fi validate.

Sectiunea 6. Incetarea Campaniei

Campania poate inceta inainte de termen numai sau in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa acestuia, de a continua Promotia/Campania, sau in cazul in care se vor epuiza produsele oferite cadou inainte de data finalizarii campaniei.Situatiilor avute in vedere la sectiunea 6, alin. anterior le sunt asimilate si actele de putere publica ale unei instante competente sau ale altei autoritati publice competente.In situatiile avute in vedere la sectiunea 6, alineatele anterioare Organizatorul nu are nicio obligatie catre Participanti, cu privire la returnarea unor sume banesti sau plata unor sume banesti cu titlu de despagubire sau altele asemenea.


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.