Bucură-te mai mult ca niciodată de plimbările în aer liber cu îngerașul tău
Ultima actualizare la 18 August 2015

În perioada 23 iulie – 8 august, Bebble îți oferă cadou Crema pentru față la achiziția oricărui produs din gama Bebble! Poți beneficia de această ofertă în farmacii și magazine din toată țara. (poți consulta regulamentul promoției aici

Plimbările zilnice, aerul proaspăt, adierea ușoară și mângâierea soarelui – bebelușul tău se va bucura și va profita de toate acestea, la fel ca și tine chiar din primele zile petrecute afară.

Plimbarea bebeluşului este o activitate necesară pentru sănătatea şi dezvoltarea sa psihică. Plimbările liniştite în parc sunt o reală plăcere pentru mămică şi puiul ei, graţie aerului curat, al mişcării şi adaptării la spaţiile deschise în cazul sugarului. Și pentru că este sezonul vacanțelor, vara reprezintă cel mai bun moment pentru a petrece cât mai mult timp alături de puiul tău în natură.

Spălarea frecventă şi ştergerea feţei bebeluşului, mai ales după mese şi plimbări, pot duce la roşeaţă  şi piele uscată.

Crema hidratantă pentru faţă Bebble  ajută la hidratarea pielii micuţului. Se aplică uşor şi se absoarbe rapid în piele fără a lăsa urme grase. Se încălzeşte o cantitate de cremă de mărimea unui bob de mazăre între vîrfurile degetelor, se aplică uşor pe faţă, avînd grijă să evitaţi ochii şi buzele.

Află mai multe despre Crema pentru față Bebble aici

Vezi Regulamentul Campaniei


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.