Cine Suntem?


Pansiprod Distributie SRL

PANSIPROD este una dintre principalele companii care activează în domeniul importului și distribuției de produse parafarmaceutice (aparatură tehno-medicală, dispozitive medicale, consumabile, suplimente alimentare, cosmetice), cu un portofoliu de peste 2000 produse si peste 120 categorii de produse.
Compania noastră acționează pe piața românească de peste 12 ani, înregistrând o creștere continuă de-a lungul anilor.
Schimbările în structura organizației, în politica și obiectivele acesteia se reflectă în îmbunătățirea modului de lucru, o mai bună relație cu clienții și furnizorii noștri, lărgirea gamei de produse și o mai bună acoperire a ariei de distribuție.
Pansiprod se implica permanent in dezvoltarea si lansarea de produse inovative, fiind una dintre cele mai dinamice companii din domeniul în care activează.
Pansiprod oferă servicii integrate de la cercetare de piață, vanzări, marketing, promovare medicală, depozitare și distribuție, construind parteneriate pe termen lung cu colaboratorii săi.


Misiunea

Misiunea noastra este sa realizam si sa mentinem o reputatie bazata pe oferirea de produse si servicii de calitate, o atitudine loiala si profesionista a fiecarui angajat, pe convingerea ca angajatii sunt cel mai pretios activ al companiei.

Eforturile noastre sunt indreptate continuu catre satisfacerea optima a cerintelor clientilor nostri si cresterea calitatii serviciilor.

In cei peste 12 ani de activitate, PANSIPROD a reusit sa se pozitioneze ca un jucator important pe piata romaneasca, mentinandu-se in top 5 al companiilor de distributie al produselor parafarmaceutice.


Viziunea

Credem cu tarie ca excelenta vine din pasiune si consideram ca succesul se datoreaza oamenilor nostri.

Avem o echipa tanara, dinamica, formata din 100 de profesionisti, care asigura in permanenta suportul clientilor si partenerilor nostri din sistemul sanitar.

Viziunea companiei este aceea de a ocupa o poziție de lider de piață pe categoriile de produse distribuite, de aceea fiecare livrare efectuată constituie o recomandare pentru noi!

Distributia produselor in peste 90% din unitatile sanitare nationale se realizeaza printr-o retea proprie care numara 7 depozite zonale si depozitul Bucuresti.

Prin investitiile efectuate in ultimii ani in dezvoltarea infrastructurii, marirea flotei de autovehicule, extinderea portofoliului de produse, ne-am creat o pozitie solida, am devenit mai prezenti si mai credibili.


Valori

Etica: Dobândim prosperitatea prin afaceri cinstite şi comportament etic.

Orientare catre clienti: Activităţile noastre se axează pe clienţi, fără de care acestea nu ar avea scop.

Facem tot ce ne stă în putinţă să înţelegem nevoile acestora şi încercăm să le satisfacem oferindu-le produse de cea mai bună calitate.

Inovatie: Inovaţia este cheia succesului nostru. Folosim tehnici de cercetare de ultimă generaţie pentru a dezvolta produsele noastre. Căutăm şi susţinem noi idei şi tendinţe.

Transparenta: Întreţinem relaţii corecte şi transparente cu toţi partenerii noştri de afaceri.

Sustinem valoarea: Suntem un angajator atractiv pentru toţi angajaţii care se străduiesc să se realizeze şi să se dezvolte pe plan profesional si personal, îndeplinind totodată obiectivele noastre comune.


Obiective

Mentinerea in topul primelor 5 companii de distributie produse parafarmaceutice.

Largirea portofoliului de produse.

Extinderea domeniului de certificare in vederea obtinerii unui Sistem de Management Integrat (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala).Obiectivul companiei noastre este cresterea continua a calitatii serviciilor oferite si satisfacerea optima a cerintelor clientilor nostri.


De ce noi?

       Ce dorim sa realizam:

  • O relatie puternic personalizata cu clientii prin:
  • Livrari "door-to-door" asigurate de catre agentii nostrii de vanzari si distributie
  • Contacte directe cu clientii, prin vizitele agentilor de vanzari si prin operatorii telephone sales
  • Un serviciu flexibil si eficient de distributie:
  • Aprovizionare si disponibilitate constanta a produselor Fiecare client sa fie servit in maxim 24 ore (pentru Bucuresti, 48 de ore pentru restul tarii).

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru a citi mai detaliat politica noastra de confidentialitate, puteti accesa acest link.