Ordoneaza dupa:
Baby Expo 2016 Ultima actualizare la 02 September 2016

Vă aÈ™teptăm în perioada 22-25 septembrie 2016 la Baby Expo, cea mai mare sărbătoare a gravidelor È™i bebeluÈ™ilor din România. Ne găseÈ™ti în zona B, standul Pansiprod DistribuÈ›ie. Pentru această ediÈ..

Trăiește sănătos cu Simona: Familia Perfectă Ultima actualizare la 18 October 2015

Miercuri, 16 septembrie, atmosfera de la Hollywood a frumoasei cafenele Cinema Cafe, s-a îmbinat perfect cu informațiile oferite în timpul conferinței "Trăiește Sănătos cu Simona", creând un spațiu potrivit pentru cele pe..

Lansare gama Bebble si Maternea Ultima actualizare la 18 August 2015

Pentru ca nu exista nicio aroma mai dulce, mai pura si mai delicata decat aroma pielii unui bebelus, produsele BEBBLE te ajuta sa retraiesti aceasta senzatie zi de zi. Sub deviza "Ingrijire cu dragoste din pr..

Traieste Sanatos cu Simona - 2 Iulie Ultima actualizare la 18 August 2015

Joi, 2 iulie, la restaurantul Zucchero din Bucuresti, a avut loc o noua conferinta "Traieste Sanatos cu Simona" cu tema: "Copii sanatosi, parinti isteti". Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment au luat cuvantul si Cristina Timofte, Key Ac..

Traieste Sanatos cu Simona - 7 Mai Ultima actualizare la 18 August 2015

Binecunoscuta realizatoare tv si radio continua conceptul conferintelor de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona", cu o noua propunere ce are la baza tematica: "Minte sanatoasa intr-un corp sanatos". Conferinta va avea loc in data de 7 mai..

Pagina 1 din 1

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.