Maternea
Ultima actualizare la 18 August 2015

 

Maternea - produse specializate de îngrijire a pielii în timpul sarcinii și după naștere


Ești însărcinată! Vei fi mamă! Minunat! Acestea sunt cele mai fericite și mai feminine momente din viața ta – bucură-te de ele pe deplin!

Te așteaptă luni întregi de emoții și schimbări. Pielea ta va trebui să își mărească volumul de câteva ori în zona abdomenului și a sânilor, iar după naștere va trebui să revină la forma inițială. Tu ești aliatul ei cel mai de preț în tot acest test. Hrănindu-ți pielea încă din primele luni de sarcină previi pierderea elasticității, asigurându-i resursele necesare pentru menținerea tonusului și fermității. Pielea astfel protejată trece mult mai ușor peste modificările apărute în timpul sarcinii.

Obiectivul liniei Maternea este ca tu să fii și să te simți o mămică FRUMOASĂ! Echipa noastră de specialiști cu experiență în industria cosmetică a creat o linie completă de produse pentru îngrijirea pielii în timpul sarcinii și după naștere. Formulele eficiente și echilibrate combină ingrediente naturale, uleiuri esențiale, vitamine, complexe biotehnologice active, fără alergeni. Ingredientele au fost atent selecționate pentru fiecare produs în parte astfel încât acțiunea lor să fie eficientă în diferitele straturi ale pielii, acolo unde este nevoie. Produsele Maternea sunt plăcute la atingere, se absorb rapid în piele, sunt ușor de folosit și au un design atractiv.

                                          

DE CE AR TREBUI FOLOSITE COSMETICELE ADRESATE FEMEILOR ÎNSĂRCINATE?

În timpul sarcinii și alăptării este necesară utilizarea cosmeticelor special concepute pentru această etapă. Cosmeticele standard conțin chimicale și substanțe toxice care pătrund prin piele și se acumulează în organism. Pielea este o barieră pentru multe substanțe toxice, dar anumite ingrediente folosite în cosmeticele moderne se absorb și trec în fluxul sanguin al mamei și apoi prin placentă pot ajunge la făt. Anumite uleiuri esențiale și parfumuri sunt alergene. Parfumurile puternice irită mirosul foarte sensibil al femeilor gravide. Avem în vedere aceste lucruri de fiecare dată când creăm un nou produs.

GARANȚIA MATERNEA

Am pus în produsele Maternea ingrediente naturale de calitate, fără a adăuga parfum, produsele având doar aroma conferită de uleiurile naturale. În perioada sarcinii pielea este foarte sensibilă și delicată, de aceea produsele Maternea sunt hipoalergenice și testate dermatologic. Siguranță garantată atât pentru mamă, cât și pentru copil. Folosește-le cu plăcere și pielea ta îți va mulțumi.            

  

 

PRODUSE MATERNEA


Adauga un comentariu
Adauga Comentariu

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru a citi mai detaliat politica noastra de confidentialitate, puteti accesa acest link.