Trăiește sănătos cu Simona: Familia Perfectă
Ultima actualizare la 18 October 2015

Miercuri, 16 septembrie, atmosfera de la Hollywood a frumoasei cafenele Cinema Cafe, s-a îmbinat perfect cu informațiile oferite în timpul conferinței "Trăiește Sănătos cu Simona", creând un spațiu potrivit pentru cele peste 60 de graviduțe și invitați prezenți. 

Cu ocazia ediției "Familia Perfectă", Simona Dragomir împreună cu specialiștii invitați, au împărtășit publicului sfaturi privind importanța recoltării celulelor stem și pregătirea pentru naștere, incertitudinile și provocările apărute după aducerea pe lume a copilului, dar și cum ne ajută ingredientele naturale să ne îngrijim pielea, educația nutrițională, cum își revin mămicile după naștere și nu în ultimul rând, cum se schimbă dinamica familiei după apariția celui mic.

Compania Pansiprod a fost prezentă în cadrul evenimentului cu brandurile Bebble și Maternea, oferind informații prețioase mămicilor despre îngrijirea pielii în timpul sarcinii și alăptării dar și despre îngrijirea corectă a pielii bebelușului.

Multe mămici se întreabă de ce ar trebui folosite cosmeticele adresate femeilor însărcinate?

În timpul sarcinii și alăptării este necesară utilizarea cosmeticelor special concepute pentru această etapă. Cosmeticele standard conțin chimicale și substanțe toxice care pătrund prin piele și se acumulează în organism. Pielea este o barieră pentru multe substanțe toxice, dar anumite ingrediente folosite în cosmeticele moderne se absorb și trec în fluxul sanguin al mamei și apoi prin placentă pot ajunge la făt. Anumite uleiuri esențiale și parfumuri sunt alergene. Parfumurile puternice irită mirosul foarte sensibil al femeilor gravide. Avem în vedere aceste lucruri de fiecare dată când creăm un nou produs.

Am pus în produsele Maternea ingrediente naturale de calitate, fără a adăuga parfum, produsele având doar aroma conferită de uleiurile naturale. În perioada sarcinii pielea este foarte sensibilă și delicată, de aceea produsele Maternea sunt hipoalergenice și testate dermatologic. Siguranță garantată atât pentru mamă, cât și pentru copil. Folosește-le cu plăcere și pielea ta îți va mulțumi. 

Accesul la informație și mai ales calitatea ei reprezintă premisele dezvoltării unei societăți stabile, de aceea Pansiprod Distribuție susține proiectele de educație și răspunde cu drag inițiativei "Trăiește sănătos cu Simona"!

Adauga un comentariu
Adauga Comentariu

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru a citi mai detaliat politica noastra de confidentialitate, puteti accesa acest link.