ESI
Ultima actualizare la 18 October 2015

 

ESI este o companie cu o experiență de 40 ani în producția de suplimente alimentare și un lider în aproape toate segmentele de produse în care activează. Compania a fost  înființată la mijlocul anilor ’70 de către actualul președinte, Antonio Maria Galleano.

Inițial brandul ESI reunea o gamă de produse importate din Elveția. Ulterior, compania și-a înființat propria linie de producție cu scopul de a dezvolta produse inovative, în conformitate cu ultimele tendințe științifice și adaptate nevoilor pieței.

Primul sediu al companiei a fost în Genova, ulterior în 1992 a fost mutat în Albissola Marina (în afara Genovei) pentru a se bucura de avantajele unui spațiu mai generos.


În acest moment, fabrica se întinde pe 62.313 mp, jumătate din acest spațiu reprezentând doar zona de producție. Utilajele folosite în procesul de producție îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate în vigoare.


MISIUNE

Misiunea ESI este să contribuie la menținerea stării de sănătate a populației prin produse la cele mai înalte standarde de calitate.OBIECTIVE

Obiectul companiei este să devină un vector de referință în studiul suplimentelor alimentare, ce poate să concureze prin eficiența produselor cu cei mai importanți producători de suplimente de pe piața actuală.


CALITATEA ESI A PRIMIT ȘI O RECUNOAȘTERE OFICIALĂ

Maturitatea experienței obținute în cei 40 de ani de existență se datorează eforturilor constante direcționate către cercetare științifică, dezvoltarea de produse eficiente și formule inovatoare, dar și selectării cu grijă a materiei prime conform celor mai înalte standarde de calitate în vigoare.

  

Din 1995 deține autorizație pentru producția de suplimente alimentare

Din 1997 deține autorizație pentru producția de suplimente homeopatice (inclusiv suplimentele pe bază de Aloe Vera)

Din 1999 deține standardul ISO 9001

Din 2004 și-a autorizat linia de producție pentru sucurile de Aloe Vera și este prima companie certificată ISO 9001 pentru linia de produse ce conțin Aloe Vera

Din 2009 au autorizație pentru comercializarea de produse biologice.

 

 Ca un rezultat firesc al activității sale pline de succes, ESI este unul dintre cei mai mari producători de suplimente alimentare, jucând un rol important atât în Italia cât și în cele aproximativ 60 de țări în care sunt comercializate produsele ESI.

În România, Pansiprod Distribuție este Reprezentantul autorizat al portofoliului ESI.

 

  

 

  

Adauga un comentariu
Adauga Comentariu

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru a citi mai detaliat politica noastra de confidentialitate, puteti accesa acest link.