Traieste Sanatos cu Simona - 2 Iulie
Ultima actualizare la 18 August 2015

Joi, 2 iulie, la restaurantul Zucchero din Bucuresti, a avut loc o noua conferinta "Traieste Sanatos cu Simona" cu tema: "Copii sanatosi, parinti isteti". Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment au luat cuvantul si Cristina Timofte, Key Account Specialist, Banca de celule stem Biogenis; dr. Oana Octavia Spanu, medic primar dermatolog; dr. Brindusa Pana, brand manager al cosmeticelor Bebble; Gabriela Man, nutritionist, medic medicina generala, specialist in siguranta alimentelor si Ionela Chitanu, reprezentant Noua Luni.


Cu ocazia celei de-a treia conferinte "Traieste Sanatos cu Simona", aceasta, impreuna specialistii invitati, au impartasit publicului sfaturi privind protejarea si ingrijirea copiilor inca din primele zile de viata.


La conferinta au participat peste 100 de persoane, dintre care peste 45 de femei insarcinate au fost dornice sa afle cum se traieste sanatos, dar si cum se fac alegerile potrivite pentru bebelusii lor. Simona Dragomir a precizat: "M-am bucurat enorm sa vad atat de multe gravidute, insotite de partenerii lor de viata. Este esential ca in cresterea unui copil sa se implice ambii soti, iar barbatii sa fie deschisi tuturor schimbarilor hormonale survenite in decursul sarcinii.


Am ales sa colaborez cu vectori de imagine in industria ingrijirii bebelusilor si a copiilor: banca de celule stem Biogenis, cosmeticele Bebble, Noua Luni, Danone, ColonHelp, Ropharma si Magiunul de Topoloveni. S-a raspuns tuturor curiozitatilor publicului, de la subiecte legate de celulele stem atat de importante pentru sanatatea copilului la produse de ingrijire potrivite pentru bebelusi, dar si pentru mame. De la accesoriile potrivite pentru cei mici la produse cu sursa de calciu si vitamina D necesare cresterii si dezvoltarii normale a oaselor copiilor.


Poti afla mai multe despre produsele Bebble aici

Adauga un comentariu
Adauga Comentariu

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru a citi mai detaliat politica noastra de confidentialitate, puteti accesa acest link.