Sensiblu

 

Sensiblu este cea mai mare rețea de farmacii sub același brand din România. Prezentă în toate localitățile de peste 50.000 de locuitori, rețeaua numără peste 400 de farmacii. Prima farmacie Sensiblu a fost deschisă în 1997 și a adus un concept inovativ în România: health and beauty pharmacy.

De 15 ani, inovația a fost motorul dezvoltării companiei, din dorința de a le oferi clienților farmaciilor Sensiblu cele mai bune produse și servicii. Sensiblu este prima farmacie care a introdus sistemul de fidelizare a clienților, primul lanț care a atins 100, 200, respectiv 300 de farmacii, primii care au atras un milion de clienți fideli (carduri de fidelitate active), primii care au dezvoltat un brand propriu dermocosmetic.

Sensiblu este unul dintre cele mai valoroase branduri din România: în 2005 ocupa locul 5 în topul celor mai valoroase branduri romanești, iar în 2006 și 2009 i s-a decernat titlul de Superbrand în România. În 2010 Sensiblu a fost primul brand românesc clasat în top 10 Consumer Superbrands, alături de mărci internaționale de prestigiu. 
Misiunea Sensiblu este să contribuie alături de parteneri la creșterea calității vieții oamenilor, printr-o gamă largă de produse, prin servicii și sfaturi profesioniste, într-un mod plăcut și accesibil. 
Sensiblu își propune să fie permanent modelul de referință în domeniul frumuseții și al sănătății, prima opțiune a clienților și partenerilor și angajatorul preferat de către profesioniști, crescând continuu valoarea companiei.

 


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.