Belladonna

PuÈ›ini È™tiu că numele farmaciilor BELLADONNA provine din latinescul “Atropa Belladonna”, numele È™tiinÈ›ific al “mătrăgunei”. Mătrăguna este o plantă cu recunoscute proprietăți terapeutice, dar È™i cu  puternice rezonanÈ›e istorice, din ea extragându-se încă din vechime una dintre cele mai puternice otrăvuri.

Farmaciile BELLADONNA È™i-au construit intreaga activitate pornind de la principiul ca “sănătatea este o comoară pe care puÅ£ini ÅŸtiu să o preÅ£uiască, deÅŸi aproape toÅ£i se nasc cu ea” (Hippocrate). De aceea, conceptul nostru este urmatorul: Prin preturile foarte mici, accesibile, noi pretuim sanatatea dumneavoastra si oferim oricui, indiferent de venituri sau varsta, o sansa in plus la o viata mai sanatoasa!

Prima farmacie a fost deschisă în anul 2001, iar (re)branduirea tuturor farmaciilor deschise începand cu 2001 s-a realizat în 2008 sub denumirea “BELLADONNA”. Încă de la început misiunea farmaciilor Belladonna a fost să pună preÈ› pe sănătatea pacienÈ›ilor, pentru o viață de calitate. Din respect pentru aceste aspecte s-a născut practice filosofia companiei: “Farmacia cu preÈ›uri foarte mici”.

 

Text preluat din site-ul

 


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.