Bebe Tei

Dedică-Å£i timpul copilului tău,de restul ne ocupam noi!" – aceasta este misiunea pe care a urmat-o Bebe Tei încă de la deschidere ÅŸi, neabătându-se de la această cale, a reuÅŸit să le aducă părinÅ£ilor într-un concept unic de magazin, tot ceea ce au nevoie pentru micuÅ£ii lor. Bebe Tei, iniÅ£iatorul acestui concept de supermarket al bebeluÅŸilor, susÅ£ine în continuare nevoia părinÅ£ilor de a găsi în acelaÅŸi loc toate produsele destinate femeii aflate în perioada de sarcină È™i copilului cu vârsta cuprinsă între 0 ÅŸi 4 ani.

Cele mai prestigioase branduri în materie de produse pentru bebeluÅŸi dar ÅŸi pentru gravide sunt oferite de catre Bebe Tei sub acest concept de Supermarket pentru bebeluÈ™i. Gamele precum Îngrijirea, Hrana, Puericultura mică ÅŸi Puericultura mare cuprind peste 15.000 de produse.

Nu numai că produsele sunt foarte accesibile, dar întreaga echipă Bebe Tei este pregătită să ofere consiliere de calitate È™i cele mai bune oferte si promoÈ›ii.

De asemenea, ca serviciu suplimentar, pentru a veni în ajutorul viitorilor părinÈ›i, Bebe Tei a dezvoltat un nou concept de cursuri de puericultură, acesta fiind oferit gratuit cu sprijinul partenerilor nostri. Cursul are o frecvență de două întâlniri pe săptămână È™i este găzduit de Jubile The Ballroom Decebal.

(Text preluat din site-ul bebetei.ro)


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru a citi mai detaliat politica noastra de confidentialitate, puteti accesa acest link.