Bebe Tei

Dedică-ţi timpul copilului tău,de restul ne ocupam noi!" – aceasta este misiunea pe care a urmat-o Bebe Tei încă de la deschidere şi, neabătându-se de la această cale, a reuşit să le aducă părinţilor într-un concept unic de magazin, tot ceea ce au nevoie pentru micuţii lor. Bebe Tei, iniţiatorul acestui concept de supermarket al bebeluşilor, susţine în continuare nevoia părinţilor de a găsi în acelaşi loc toate produsele destinate femeii aflate în perioada de sarcină și copilului cu vârsta cuprinsă între 0 şi 4 ani.

Cele mai prestigioase branduri în materie de produse pentru bebeluşi dar şi pentru gravide sunt oferite de catre Bebe Tei sub acest concept de Supermarket pentru bebeluși. Gamele precum Îngrijirea, Hrana, Puericultura mică şi Puericultura mare cuprind peste 15.000 de produse.

Nu numai că produsele sunt foarte accesibile, dar întreaga echipă Bebe Tei este pregătită să ofere consiliere de calitate și cele mai bune oferte si promoții.

De asemenea, ca serviciu suplimentar, pentru a veni în ajutorul viitorilor părinți, Bebe Tei a dezvoltat un nou concept de cursuri de puericultură, acesta fiind oferit gratuit cu sprijinul partenerilor nostri. Cursul are o frecvență de două întâlniri pe săptămână și este găzduit de Jubile The Ballroom Decebal.

(Text preluat din site-ul bebetei.ro)


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.