K&R Baby

 

K&R Baby este un magazin online ce comercializează o gamă largă de produse destinate bebeluÈ™ilor, de la cadouri pentru orice eveniment, pana la hăinuÈ›e, accesorii, carucioare È™i jucării, aparÈ›inând celor mai importante brand-uri naÈ›ionale È™i internaÈ›ionale, precum: Chicco, Avent, Medela, Babymoov, Nuna, Bebeconfort, Maxi Cosi, Quinny, Bright Starts, Rubens Barn, Weleda, Earth Friendly Baby, Disney Baby, Huggies si Beaming Baby.

KR Baby s-a născut din pasiunea unei tinere mame pentru produsele dedicate bebeluÈ™ilor È™i din dorinÈ›a ei  de a ajuta È™i alte mămici să găsească tot ceea ce este mai bun pentru puiul lor.

Povestea KR Baby a început în 2015, atunci când fondatorii au hotărât să aducă pe piaÈ›a din Romania produse deosebite caracterizate de un bun raport calitate-preÈ›. Portofoliul de produse este dedicat în special copiilor cu vârste cuprinse între 0-3 aniÈ™ori.

                                                                               

De la venirea pe lume a bebeluÈ™ului, la primul eveniment măreÈ› al lui - botezul - până la tăierea moÈ›ului È™i sărbătorirea zilei sale de naÈ™tere, K&R Baby îÈ™i doreÈ™te să ifie alături părinÈ›ilor prin oferirea de cadouri pe care ei înÈ™iÈ™i le-ar darui copiilor din jurul lor. Dacă nu eÈ™ti mămică, asta nu înseamnă că trebuie să părăseÈ™ti lumea K&R Baby plină de hăinuÈ›e, cadouri È™i alte produse necesare bebeluÈ™ului pentru că magazinul online se adreseaz È™i tăticilor, bunicilor, naÈ™ilor È™i celorlalte persoane dragi din jurul micuÈ›ilor.


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.