K&R Baby

 

K&R Baby este un magazin online ce comercializează o gamă largă de produse destinate bebelușilor, de la cadouri pentru orice eveniment, pana la hăinuțe, accesorii, carucioare și jucării, aparținând celor mai importante brand-uri naționale și internaționale, precum: Chicco, Avent, Medela, Babymoov, Nuna, Bebeconfort, Maxi Cosi, Quinny, Bright Starts, Rubens Barn, Weleda, Earth Friendly Baby, Disney Baby, Huggies si Beaming Baby.

KR Baby s-a născut din pasiunea unei tinere mame pentru produsele dedicate bebelușilor și din dorința ei  de a ajuta și alte mămici să găsească tot ceea ce este mai bun pentru puiul lor.

Povestea KR Baby a început în 2015, atunci când fondatorii au hotărât să aducă pe piața din Romania produse deosebite caracterizate de un bun raport calitate-preț. Portofoliul de produse este dedicat în special copiilor cu vârste cuprinse între 0-3 anișori.

                                                                               

De la venirea pe lume a bebelușului, la primul eveniment măreț al lui - botezul - până la tăierea moțului și sărbătorirea zilei sale de naștere, K&R Baby își dorește să ifie alături părinților prin oferirea de cadouri pe care ei înșiși le-ar darui copiilor din jurul lor. Dacă nu ești mămică, asta nu înseamnă că trebuie să părăsești lumea K&R Baby plină de hăinuțe, cadouri și alte produse necesare bebelușului pentru că magazinul online se adreseaz și tăticilor, bunicilor, nașilor și celorlalte persoane dragi din jurul micuților.


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.