Melatonina Pura 5 mg, 60 tablete, ESI (Pansiprod)

Compozitie

Melatonina pura (5 mg), antiaglomeranti: sterat de magneziu vegetal si dioxid de siliciu, agenti de incarcare: fosfat dibazic de calciu dihidrat, celuloza microcristalina, hidroxipropilceluloza.

Indicatii

Supliment alimentar care contribuie la adaptarea organismului la varietatile de fus orar. Efectul benefic se obtine in conditiile unei doze minime de 0,5 mg administrate inainte de culcare, in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie.

Administrare

1 tableta pe zi, cu multa apa, de preferat cu o ora inainte de culcare. Pentru imbunatatirea efectului jet-lag se recomanda sa se administreze 1 tableta in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie. Poate fi administrat si persoanelor vegetariene.

Atentie

Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in afectiuni imunitare actuale sau in antecedente, afectiuni hepatice, AVC (accident vascular cerebral), diabet. A se administra cu prudenta copiilor, precum si persoanelor hipertensive sau cu tulburari hormonale, hepatice, renale, cerebrale (migrena, depresie). Poate interactiona cu imunosupresoare (Ciclosporina), corticosteroizi (prednison), nifedipina, sedative/hipnotice, hipotensive la administrare concomitenta. Poate influenta reflexele conducatorilor auto sau ale persoanelor care manipuleaza utilaje timp de 5 ore de la administrare. Nu se recomanda administrarea pe perioada indelungata.

60 tablete

Apasa pe butonul de mai jos pentru a comanda.