Proven Venotonic, o nouă generație de nutraceutice
Ultima actualizare la 26 January 2016

Proven reprezintă o nouă gamă de nutraceutice, cu o formulă specială ce suplinește toate nevoile nutriționale pentru o bună circulație sanguină. Proven este un supliment alimentar ce încununează mulți ani de cercetări teoretice și clinice ale prof. univ. dr Vladimir Jorga. Formula cuprinde 21 de ingrediente active, împărțite in vitamine, minerale și fitonutrienți ce acționează sinergic pentru o abordare integrativă a afecțiunilor cardiovasculare și veno-capilare.

Proven acționează asupra structurilor vaselor de sânge pentru prevenția aderării elementelor sanguine la endoteliul vaselor de sânge. Ingredientele din Proven au efecte benefice asupra organismului, efecte care se multiplică datorită sinergiei, acționând atât asupra vaselor de sânge dar și a fluxului sanguin. Proven îmbunătățește vâscozitatea sanguină (fludizând circulația) și acționează similar unui trombolitic, crescând în același timp elasticitatea vaselor de sânge și reducând permeabilitatea capilară ce are drept consecință apariția edemelor.

 

Proven asigură un mai bun aport de oxigen pentru celulele ce formează pereții vaselor de sânge, prevenind și încetinind apariția afecțiunilor veno-capilare. Are de asemenea și un efect benefic asupra funcțiilor hepatice, asupra nivelului de colesterol și al trigliceridelor. Datorită formulei complexe, Proven poate fi folosit atât în prevenția dar și ca adjuvant în terapia problemelor circulatorii atât în cazul persoanelor care fac sport intens dar și în cazul persoanelor mai sedentare.

În cazul persoanelor în vârstă cu predispoziție la afecțiuni veno-capilare, Proven acționează în sensul prevenției și încetinirii acestor probleme circulatorii.

Efectul Proven® este mult mai intens decat dacă ar fi luate separat efectele fiecărui ingredient. Tocmai această abordare sinergistic-integrativă face din Proven nu doar un supliment de excepție pentru sănătatea cardiovasculară, ci un supliment complex ce ajută la menținerea unui nivel optim de insulină, stimulează sistemul imun, oferă protecție antioxidantă și este un veritabil remediu anti-aging.


Adauga un comentariu
Adauga Comentariu

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.