Proven Venotonic, o nouă generație de nutraceutice
Ultima actualizare la 26 January 2016

Proven reprezintă o nouă gamă de nutraceutice, cu o formulă specială ce suplineÈ™te toate nevoile nutriÈ›ionale pentru o bună circulaÈ›ie sanguină. Proven este un supliment alimentar ce încununează mulÈ›i ani de cercetări teoretice È™i clinice ale prof. univ. dr Vladimir Jorga. Formula cuprinde 21 de ingrediente active, împărÈ›ite in vitamine, minerale È™i fitonutrienÈ›i ce acÈ›ionează sinergic pentru o abordare integrativă a afecÈ›iunilor cardiovasculare È™i veno-capilare.

Proven acÈ›ionează asupra structurilor vaselor de sânge pentru prevenÈ›ia aderării elementelor sanguine la endoteliul vaselor de sânge. Ingredientele din Proven au efecte benefice asupra organismului, efecte care se multiplică datorită sinergiei, acÈ›ionând atât asupra vaselor de sânge dar È™i a fluxului sanguin. Proven îmbunătățeÈ™te vâscozitatea sanguină (fludizând circulaÈ›ia) È™i acÈ›ionează similar unui trombolitic, crescând în acelaÈ™i timp elasticitatea vaselor de sânge È™i reducând permeabilitatea capilară ce are drept consecință apariÈ›ia edemelor.

 

Proven asigură un mai bun aport de oxigen pentru celulele ce formează pereÈ›ii vaselor de sânge, prevenind È™i încetinind apariÈ›ia afecÈ›iunilor veno-capilare. Are de asemenea È™i un efect benefic asupra funcÈ›iilor hepatice, asupra nivelului de colesterol È™i al trigliceridelor. Datorită formulei complexe, Proven poate fi folosit atât în prevenÈ›ia dar È™i ca adjuvant în terapia problemelor circulatorii atât în cazul persoanelor care fac sport intens dar È™i în cazul persoanelor mai sedentare.

În cazul persoanelor în vârstă cu predispoziÈ›ie la afecÈ›iuni veno-capilare, Proven acÈ›ionează în sensul prevenÈ›iei È™i încetinirii acestor probleme circulatorii.

Efectul Proven® este mult mai intens decat dacă ar fi luate separat efectele fiecărui ingredient. Tocmai această abordare sinergistic-integrativă face din Proven nu doar un supliment de excepÈ›ie pentru sănătatea cardiovasculară, ci un supliment complex ce ajută la menÈ›inerea unui nivel optim de insulină, stimulează sistemul imun, oferă protecÈ›ie antioxidantă È™i este un veritabil remediu anti-aging.


Adauga un comentariu
Adauga Comentariu

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru a citi mai detaliat politica noastra de confidentialitate, puteti accesa acest link.