Termeni si conditii de utilizare:

Site-ul www.pansiprod.ro este proprietatea Pansiprod Distributie SRL.  Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.pansiprod.ro, numit generic in continuare Pansiprod.ro

Pentru a utiliza acest site trebuie sa cititi si sa acceptati toate regurile descrise mai jos si sa fiti de acord cu ele. Navigarea in continuare pe acest site, logarea si accesul la servicii,  presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse de noi, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

1. Acces

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este cel informativ personal si achizitionarea de catre agentii economici a produselor comercializate de Pansiprod Distributie SRL. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Utilizarea informatiilor continute de acest site in alte scopuri in afara celor mentionate mai sus, fara obtinerea unui acord in prealabil de la detinatorul de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare. Fisierele si continutul acestora  sunt proprietatea Pansiprod.ro. Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

Pansiprod.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs.de comunicare cu acesta.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

sus in pagina

2. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Pansiprod Distributie SRL sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu Pansiprod Distributie SRL sau partenerii sai.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Pansiprod Distributie SRL.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Pansiprod.ro, nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Pansiprod.ro si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

 

Pansiprod.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (link.-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Pansiprod.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Pansiprod.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar Pansiprod Distributie SRL nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, decat in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor sai. La constatarea sau semnalarea unor inadvertente sau a unor erori se va incerca corectarea acestora.

Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site, cedeaza drept de folosinta a acestora catre Pansiprod Distributie SRL.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Pansiprod.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Pansiprod.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Pansiprod.ro sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

sus in pagina

 

3. Reguli de utilizare:

Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Pansiprod Distributie sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Pansiprod Distributie care nu sunt publice, fara autorizatie;
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (.spamming.) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.Pansiprod.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

 

sus in pagina

4. Disponibilitatea serviciului

Pansiprod.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Pansiprod.ro nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie publica  pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Pansiprod.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului, fara o notificare prealabila. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

sus in pagina

5. Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Pansiprod.ro este absolvita in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nelimitandu-se  la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Pansiprod.ro nu ofera nici o garantie ca:

 • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
 • orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului.

 

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Pansiprod.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu sunt stipulate expres in Termenii si conditiile de utilizare.

sus in pagina

6. Disclaimer

Toate marturiile existente pe site-ul www.pansiprod.ro sunt autentice si sunt trimise de clientii Pansiprod via e-mail sau posta. Marturiile video sunt trimise de clientii Pansiprod pe suport video (CD, DVD) si reprezinta experienta individuala a celor care au folosit produsul Pansiprod. Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.Toate marturiile sunt disponibile pentru eventuale verificari. E-mailurile, scrisorile, fotografiile, materialele video sunt folosite cu permisiunea clientilor.

Informatiile prezentate pe site-ul www.pansiprod.ro servesc in scop educational si informational. Sub nicio forma, informatiile de pe acest site nu se substituie si nu exclud consultul medical. Informatiile de pe site nu servesc diagnosticarii. Pentru probleme medicale, adresati-va medicului dumneavoastra curant!

Pansiprod comercializeaza suplimente alimentare. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic! A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

7. Limitarea raspunderii

Pansiprod.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Pansiprod.ro a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site-ul Pansiprod.ro;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de Pansiprod.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa office@pansiprod.ro.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Pansiprod.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

sus in pagina

7. Confidentialitate si informatii personale

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului Pansiprod.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii, bunuri sau produse, sunt protejate in conditiile Legii 677/2001.

Prin completarea campurilor din formularele online, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Pansiprod.ro si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre Pansiprod.ro si de partenerii sai agreati.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@pansiprod.ro, Pansiprod.ro se obliga sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pansiprod.ro se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Pansiprod.ro nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Pansiprod.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile Pansiprod.ro.

Politica site-ului www.pansiprod.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, Pansiprod.ro isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Pansiprod.ro, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Pansiprod.ro, fara obligatia de a acorda compensatii pentru utilizarea lor.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi in pericol. In momentul accesarii unuia dintre site-urile Pansiprod Distributie SRL, Pansiprod Distributie SRL poate stoca un volum de informatie in computerul dumneavoastra. Aceasta informatie este in forma de “cookie” sau un fisier de date similar cu acesta si acest lucru ne poate ajuta pe noi in mai multe moduri. Acest “cookie” ajuta Pansiprod Distributie SRL sa construiasca si sa rafineze continutul site-ului in functie de interesele si preferintele utilizatorilor.

In structura fiecarui browser Internet exista posibilitati de a sterge “cookies” de pe hard-drive, de a bloca primirea de “cookies” sau de a primi un mesaj in momentul in care un “cookie” este stocat in calculatorul dumneavoastra. Va recomandam sa studiati instructiunile de utilizare ale browser-ului Internet pe care il utilizati sau comanda “help screen” pentru o mai buna intelegere si utilizare a acestor functii.

Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe site-ul www.pansiprod.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Pansiprod.ro si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

Pansiprod.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

sus in pagina


Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.