Mergi la continut
REDUCERI DE SEZON DE PANA LA 50%. COMANDA ACUM!

Numar Contact 021 668 4085

Transport Gratuit la comenzile de peste 119 lei.

Blog Pansi

SUPLIMENTE ALIMENTARE ȘI INTEGRARE

dupa Pansiprod Distributie 02 Jun 2023 0 Comentario

Cât de importantă este suplimentarea naturală?

O să răspundem încă de la început: foarte importantă. De ce este atât de importantă? Pentru că ne permite integrarea, ne garantează o stare de bine. Integrarea înseamnă echilibru, armonie. Fiecare dintre noi avem momente în care ne simțim dezechilibrați, fiecare dintre noi avem momente în care manifestăm credințe limitative față de unele subiecte. Uneori, ne concentrăm atenția numai asupra binelui, fără a recunoaște răul.

De la polarizare la integrare naturală

Suntem polarizați unilateral, fără a-l vedea pe celălalt și simțim că acest lucru ne face să ne simțim rău. Este util și important în aceste cazuri să trecem la o fază de integrare: să conștientizăm că sunt în joc două părți, să recunoaștem ambele părți și să înțelegem că sunt elemente ale aceleiași monede.

Prin urmare, femininul și masculinul, ziua și noaptea, binele și răul, controlul și eliberarea, încrederea și neîncrederea, frica și curajul  fac parte din realitate, asigură echilibru. Acest lucru vă permite să trăiți în lumină și prezență. Dualitatea devine una. O parte nu poate exista fără cealaltă.

Când procesul de integrare este complet, vom simți că totul va curge lin. Reacțiile noastre vor eșua, de asemenea. Nu ne vom mai mânia când vom auzi despre unele lucruri, vom fi liniștiți.

Ce ne face să ne supărăm? Există teme care trezesc prompt un răspuns instinctiv în noi. Iată un exemplu concret: să presupunem că nedreptățile mă enervează și trezesc un răspuns reactiv în mine. Mai întâi ar trebui să mă întreb ce este nedreptatea și apoi ce este dreptatea și să răspund imediat. Aceste întrebări, pentru a ajunge la o integrare, vor trebui repetate alternativ până când vom simți o nouă stare în noi, o stare de pace și calm. De asemenea, vom simți că spațiul s-a eliberat. Acesta va fi semnalul că am ajuns la echilibru, că am integrat acele părți.

Integrarea nivelurilor de conștiință: nevoi secundare

Nevoia de integrare poate fi, de asemenea, raportată la nivelurile noastre de conștiință. De exemplu, să spunem că obiectivul nostru este să facem sport, să ne îmbunătățim sănătatea. Se poate întâmpla ca de la idee la acțiune să existe un blocaj: este dificil să acționăm, fără să știm, ne boicotăm tot timpul.

În acest caz, nivelul conștient are un scop clar, dar nivelul inconștientului prezintă o serie întreagă de rezistențe pentru a acționa spre noua direcție. Am putea verifica în acest moment dacă rezistența este legată de nevoi secundare: trebuie să pornim de la presupunerea că tot ceea ce sistemul nostru ne propune sau nu este întotdeauna spre binele nostru.

Întrebându-ne: “ce îmi satisface ființa în starea anterioară?” sau „ce se poate întâmpla dacă schimb acțiunile mele” vom înțelege dacă există o nevoie secundară puternică de a rezista schimbării. Atunci trebuie să intervenim la acest nivel. Și, în orice caz, recunoașterea și renunțarea deja la rezistență ne va ușura lucrurile.

 

Corpul este dual și trebuie integrat

De asemenea, dacă ne gândim la asta, corpul nostru este dual: partea dreaptă și partea stângă. Acestea sunt, de asemenea, părți care trebuie integrate. Folosiți mai mult piciorul drept sau stâng? Ce mână folosiți cel mai mult pentru a face lucruri? Vedeți mai bine cu ochiul drept sau cu stângul? Care ureche aude cel mai bine? Toate acestea se referă la emisferele noastre cerebrale, dreapta și stânga.

În acest sens, propunem exerciții fizice foarte simple de integrare naturală, conform metodologiei Brain Gym, gimnastică pentru creier. Pot fi  de ajutor dacă le repetăm ​​de mai multe ori pe parcursul zilei, mai ales când ne simțim puțin defazați. Ciclul de exerciții se numește PACE (pozitiv, activ, clar și energic).

Începem de la E în timp ce sorbim apă, pentru a reda energie și curățenie corpului nostru, mergem la C bătând cu cele două degete și cu cealaltă mână pe diafragmă. În timp ce ne batem ochii, cu capul încă ne mișcăm la stânga și la dreapta. Această mișcare se numește puncte cerebrale, deoarece creează claritate vizuală.

Apoi, avem Cross Crowl care ne ajută să eliberăm tensiunea: lucrăm la încrucișarea brațelor și a picioarelor. Ține piciorul drept ridicat și brațul stâng se apropie și apoi piciorul stâng este ridicat și brațul drept se apropie de mai multe ori. Se încheie cu P, un exercițiu împărțit în două faze: primul- cruce și al doilea – calamită. Ne încrucișăm brațele și picioarele și apoi ne dezlegăm deschizând brațele și lăsând palmele deschise.

În acest moment, lăsați mâinile să se atragă reciproc, de fapt vă veți simți ca și cum ar fi un magnet. Când cele două palme sunt mai mari, strângeți-vă mâinile. Acesta este, de asemenea, un exercițiu puternic de integrare a creierului. Aceste exerciții ne vor ajuta să ne simțim integrați, echilibrați. Și reveniți la o stare de integrare naturală.

Și dacă nu este suficient, sunt suplimente alimentare naturale adevărate ne vin în ajutor: Immunilflor, Vitamina C,  Melatonin Pura activ. Produse naturale care ne ajută în mod natural să restabilim echilibrul sistemului nostru pentru a ne simți din nou energici și gata să înfruntăm viața.

Despre PANSI

Suntem o companie românească de import și distribuție pentru piața medicală având o preocupare continuă către ceea ce este nou pentru îngrijirea sănătății oamenilor. Cu peste 30 ani de experiență în vânzări, în România, dezvoltăm și consolidăm continuu contacte puternice cu partenerii de afaceri: spitale, clinici și comunitatea farmaceutică, devenind un partener implicat și atent la nevoile pieței.
Postarea Anterioara
Postarea Urmatoare

Lasa un comentariu

Te informam ca moderam comentariile inainte de publicare.

Multumim ca te-ai inscris!

Aceasta adresa de email a fost deja inregistrata!

Cumpara Acum

Alege Optiuni

Editeaza Optiuni
Notificare revenire produs in stoc
this is just a warning
Logare
Cos Cumparaturi
0 produse