De ce sa alegi Pansiprod Distributie?


 • Pansiprod Distribuție înseamnă o echipă de profesioniști specializați în vânzarea produselor pentru piața medicală și farmaceutică.  Suntem o companie românească de import și distribuție pentru piața medicală având o preocupare continuă către ceea ce este nou pentru îngrijirea sănătății oamenilor.

  Cu peste 30 ani de experiență în vânzări, în România, dezvoltăm și consolidăm continuu contacte puternice cu partenerii de afaceri: spitale, clinici și comunitatea farmaceutică, devenind un partener implicat și atent la nevoile pieței.

  Deținem o certificare în managementul calității, ISO 9001/2015, ceea ce spune că fiecare acțiune de import, distribuție sau vânzare este excelent gestionată, făcând totul cu responsabilitate.

  Calitatea serviciilor oferite este asigurată prin implementarea în cadrul PANSIPROD DISTRIBUȚIE S.R.L. a unui sistem de management al calității în conformitate cu standardul internațional ISO 9001:2015, certificat de către SRAC, cel mai important organism de certificare din România.

  Prioritatea companiei noastre este eficientizarea permanentă a activității și completarea portofoliului de produse cu produse inovatoare.

  Ne preocupăm continuu să fim în pas cu noutățile și asta ne determină să lansăm în mod constant noi produse și servicii, fiind una dintre cele mai dinamice companii din domeniul în care activăm.

  În portofoliul nostru de colaboratori ce ne livrează produsele din potofoliu există producători renumiți, dintre care amintim: ESI, KDM, OCTA Care, Top Glove, Packom. De asemenea, am dezvoltat produse sub brand propriu consumabile medicale - Narcis și aparatură medicală - Dr. Life, brand-uri ce și-au câștigat deja un renume în această piață dinamică.

  Pansiprod Distributie, suntem acolo unde ai nevoie. Interesați de parteneriate pe termen lung, suntem aproape de partenerii nostri prin depozite concentrate în întreaga țară.


 • Pansiprod Distribuție - suntem lideri în vânzările de dispozitive medicale, aparatură medicală, suplimente alimentare, consumabile medicale și mobilier medical.  Avem grjă și preocupare continuă în actualizarea portofoliului de produse, răspunzând astfel celor mai multe nevoi ale partenerilor noștri și pieței medicale.

  ECHIPA DE VÂNZĂRI

  Forța noastră de vânzări din teren și reprezentanții noștri de vânzări prin telefon sunt instruiți în mod regulat cu privire la produse si tehnici de vânzare și lucrează într-un mod profesionist.

  Echipa de vânzări tip CALL CENTER efectuează apeluri recurente săptămânale către toți clienții noștri din țară.

  DIGITALIZARE


  Folosim soluții informatice moderne, am automatizat sistemul de comandă și facturare automată. Avem implementate soluții software ce optimizează procesele logistice și reduc timpul de livrare sau le permit agenților noștri de vânzări să aibă acces în timp real la stocuri, la campanii și promoții și la istoricul colaborării cu fiecare client.


  SERVICE ELECTRONICE


  Asigurăm service pentru echipamentele electronice pe care le comercializăm: tensiometre, aparate de aerosoli, glucometre etc. Pentru acestea asigurăm servicii complete de customer care, service în garanție și post-garanție prin echipa noastră specializată aflată în București.

30+
de ani pe piata medicala
6+
filiale cu acoperire în toată tara
2000+
de produse în portofoliu
70+
de game de produse
A Brand You Can Trust

Echipa noastră de Call Centre

Echipa de vânzări tip CALL CENTER efectuează apeluri recurente săptămânale către toți clienții noștri din țară.

A Brand You Can Trust

Echipa noastră de Vanzari

Echipa noastră de vânzări din teren lucrează într-un mod profesionist cu fiecare client în parte, oferindu-i fiecăruia informații despre produsele, serviciile noastre, promoțiile active și rămânând deschiși la toate nevoile identificate în piață.