Suplimente Alimentare

La Pansiprod, asiguram distributia unei game largi de suplimente alimentare, toate acestea fiind cercetate stiintific, dezvoltate de companii bine cunoscute si acoperind toate afectiunile. Pe langa suplimente alimentare, in portofoliul nostru de produse se afla consumabile medicale, dispozitive electronice, aparatura medicala si mobilier medical, dispozitive medicale, produse de ingrijre pentru intreaga familie.

Produsele de la Pansiprod sunt de folos persoanelor varstnice, copiilor energici ori adultilor si vin in ajutorul acestora pentru a le suplini nevoile de sanatate, in tratarea diverselor afectiuni si in mentinerea unui corp armonios si sanatos!

Want The Whole Place Visible?

IMUNITATE

Un sistem imunitar puternic inseamna o sanatate de fier, stare de bine si vitalitate.

Este ideal sa ne preocupam permanent de sanatate si de consolidarea sistemului imunitar, nu doar la schimarea anotimpurilor.

Ia-ti produsul potrivit tie pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului la boala.

Secure Your Home At Any Time

OSTEO-MUSCULO-SCHELETICE

Aparatul locomotor, in speta oasele si muschii, impreuna cu articulatiile ne conduc catre a fi functionali in activitatile de rutina sau de relaxare. Practic, pentru orice actiune intreprindem, ce presupune mobilitate, avem nevoie sa ne bazam pe functionalitatea si sanatatea aparatului locomotor.

Pentru a avea controlul mobilitatii fara durere, alege produsele adaptate nevoilor tale.

Catch them in the act

SOMN

Somnul este un proces esential pentru echilibrul organismului si contribuie la functionarea optima a multor sisteme: imunitar, metabolic, nervos, cardiovascular si endocrin. Somnul este important si in procesul de regenerare, a restaurarii energiei organismului si a mentinerii functiilor cognitive normale - memorie, rationare si limbaj.

Pentru ca sa ai un somn linistit alege produsul adaptat nevoii tale.

Want The Whole Place Visible?

RELAXARE

Calmul, cooperarea, atentia si concentrarea sunt capacitati pe care iti doresti sa le ai sub control. Un sistem nervos echilibrat este ceea ce iti doresti sa ai atat pentru eficienta si relatii profesionale, cat si pentru relatii personale ori sociale de calitate.

Pastreaza-ti calmul si placerea de a trai. Alege produsul tau natural pentru echilibrul nervos si psihologic.

Secure Your Home At Any Time

SANATATE & FRUMUSETE

Pentru intreaga familie este importanta sanatatea, frumusetea si armonia.

Alege sa te ingrijesti fie ca esti barbat sau femeie, alege produsele de ingrijire sigure si personalizate varstei tale,a le copilului tau si nevoilor familiei tale.

Vreme rece, soare puternic, tantari, hidratare sau elisticitatea pielii – orice ai nevoie pentru santatea si frumusetea membrilor familiei tale vei putea alege acum.

Catch them in the act

ENERGIE

Energie inseamna si vitalitate.

Alege sa iti dai un plus de energie, sa iti reincarci rseursele alegand un produs natural cu ajutorul caruia vei reusi sa te ridici la nivelul asteptarilor tale.

Alege produsele naturale adaptate nevoilor organismului tau si varstei tale.

Want The Whole Place Visible?

SANATATEA SISTEMULUI HEPATO-BILIAR SI DIGESTIV

Mentinerea digestiei si a functiilor hepatice normale ne ofera libertatea de a ne exprima armonios in interactiunile noastre. De multe ori si starea generala de spirit si vitalitatea ne sunt alterate din cauza suferintei ficatului sau a aparatului digestiv.

Alege un produs natural in sprijinul tabieturilor tale si pentru o viata sanatoasa.

Secure Your Home At Any Time

SANATATEA SISTEMULUI CIRCULATOR

Vasele sanguine, venele si arterele sunt prctic parte din motorul ce ne tine in viata. Un sistem circulator sanatos presupune vase curate si peretii ai vaselor elastici.

Fie ca ai maini si picioare reci, fie ca te incearca o lentioare a gandirii, ori ai alte probleme ale cirulatiei sanguine aici vei gasi solutia optima si eficienta pentru nevoia ta.

Alege un produs natural special creat pentru nevoia sistemului tau circulator.

Catch them in the act

SANATATEA SISTEMULUI CARDIO-VASCULAR

Sanatatea sistemului cardio-vascular este extrem de importanta pentru calitatea vietii. Alege sa contribui in mod constient la calitatea vietii tale si la sanatatea ta cu un produs natural special creat sa tina departe de tine sau sub control problemele cardiovasculare.

Want The Whole Place Visible?

SANATATEA FEMEII

Femeia este asimiliata in multe culturi cu inima familiei.

Alege produse naturale, special create pentru nevoile femeii in diferite etape de viata – femeie activa, femeie mamica, femeie sotie, femeie bunica, Femeie.

Ai grija de tine pentru a avea grija de ceilalti!