Mama si copilul

Magazinul nostru oferă o gamă largă de produse de îngrijire pentru copii și bebeluși ce contribuie la dezvoltarea și sănătatea acestora. Găsiți aici suzete, biberoane și accesorii pentru hrănirea sugarilor, dar și produse de igienă de tipul șampoane, săpunuri, creme și uleiuri menite să apere tenul delicat al copiilor.


Pentru întărirea imunității și asigurarea necesarului vitaminic zilnic, vă recomandăm vitaminele pentru copii special concepute pentru fiecare grupă de vârstă, ce asigură o dezvoltare sănătoasă. 

Magazinul nostru pune la dispoziție toate produsele necesare ingrijirii, alimentației și protecției bebelușilor și copiilor, ajutându-vă să vă îngrijiți cu încredere de cei mai dragi. 


Veniți să descoperiți gama noastră largă de produse pentru îngrijirea copiilor!

Alimentatia Bebelusilor
 

Produse BIO de tip cereale, biscuiti, lapte praf, o sursă importantă de energie pentru dezvoltarea și creșterea sănătoasă a copilului.

Biberoane, Suzete
 

Oferă-i micuțului tău confortul și siguranța supremă cu suzetele și biberoanele noastre!

Ingijire copii
 

Pe cât de sănătoasă, moale şi fină este pielea bebeluşului tău, pe atât este de sensibilă şi predispusă la iritaţii, dermatite sau alte leziuni uşoare, care pot apărea şi de la o simplă strângere mai puternică. Pielea micuţului necesită o îngrijire zilnică specială. Din acest motiv micuţul are nevoie de o protecţie adecvată a pielii, de hidratare şi îngrijire zilnică.

Imunitate Copii
 

Păstrează-ți micuțul sănătos și protejat cu produsele noastre de imunitate pentru copii! Cu toate aceste opțiuni fantastice la îndemână, alegerea protecției sănătății imune nu trebuie să fie dificilă - poate fi de fapt distractivă și plină de satisfacții!

Dispozitive Copii
 

Sănătatea micuțului tău ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc, iar cu selecția noastră de dispozitive pentru copii poți fi sigur că copilul tău primește cea mai bună îngrijire disponibilă.

Ingijire Orala Copii
 

Vă prezentăm noua noastră linie de produse de igienă orală pentru copii,. Nu lăsați igiena orală proastă să fie una dintre ele! Vă prezentăm noua noastră linie de produse pentru copii.

Siguranta Bebelusilor
 

Produsele noastre includ bariere de securitate pentru uși, protectoare pentru colțuri și margini ascutite, blocatoare pentru sertare și uși, precum și multe alte accesorii esențiale.

Când se naște un copil, părinții au nevoie de diferite produse atât pentru mamă, cât și pentru copil. 


Aceste produse sunt disponibile în mod obișnuit în farmacii sau in magazine Online ca acesta, unde părinții pot solicita îndrumări Online pe chat sau de la medicul pediatru sau farmacist dacă nu sunt siguri ce produse să cumpere. La noi pe site sau in farmacii exista de obicei, o secțiune dedicată pentru produse pentru mamă și copil. 


Odată ce bebelușul ajunge acasă, vor fi necesare mai multe elemente esențiale. Acestea includ un termometru de cameră, termometru de baie, termometru flexibil pentru bebeluși, lumină de noapte, umidificator de cameră, șampon, ulei de masaj, loțiune de corp, săpun sau gel de duș, scutece, șervețele umede, pompă pentru nas, bastoane pentru urechi cu dop, soluție salină pentru curățarea nasului și a ochilor, comprese sterile și cremă pentru erupții cutanate.


Este important să vă asigurați că produsele achiziționate sunt de calitate superioară și nu vor avea niciun impact negativ asupra sănătății atât a părintelui, cât și a copilului.


Multe produse pentru bebeluși, produse cosmetice pentru bebeluși, produse pentru sarcină și pentru alăptare pot fi achiziționate în 

mod convenabil online, reducând efortul necesar. Verificați întotdeauna dacă produsul pe care îl cumpărați este exact ceea ce aveți nevoie.