Parteneri

Pansiprod Distributie, suntem acolo unde ai nevoie.


Interesati de parteneriate pe termen lung, suntem deschisi la noi oportunitati pentru ca ceea ce ne defineste este dezvoltarea si inovarea.


Ne preocupam continuu sa fim in pas cu noutatile si asta face ca sa lansam in mod constant noi produse si servicii, fiind una dintre cele mai dinamice companii din domeniul in care activam.

Want The Whole Place Visible?

ESI Italia

ESI este un nume binecunoscut în Italia, unde și-a câștigat popularitatea în cei peste 45 de ani de activitate neîntreruptă. Aici, își dispută primele locuri în topul producătorilor de suplimente alimentare

Secure Your Home At Any Time

Lavena

Lavena este unul dintre producatorii cei mai importanti de cosmetice din Bulgaria, cu o experineta de peste 50 de ani, avand brand-uri de succes ca Bebble, Maternea si Footness.

Catch them in the act

Alfakjn

Alfakjn este o companie italiana cu o viziune indreptata spre inovare continua, ce dezvolta produse cu o componenta puternic inovatoare si revolutionare, printre care si spray-ul AlfaSilver.

Want The Whole Place Visible?

Chemist’s Research

Chemist’s Research este o companie italiana de succes infiintata acum mai bine de 20 de ani de un farmacist expert in cercetarea si dezvoltarea de produse unice de tipul: dispozitive medicale, suplimente alimentare si cosmetice, produse pentru diverse arii terapeutice, bazandu-se pe nevoile pacientilor aflate intr-o continua dinamica.

Secure Your Home At Any Time

OctaMed

OctaMed este o companie din Turcia specializata in productia de dispozitive si consumabile medicale dedicate spitalelor si cabinetelor medicale, dar si vanzarii directe catre pacienti, prin farmacii.

Catch them in the act

Ontex

Ontex este un grup international specializat in produse de igiena personala pentru copii, femei si adulti. Prima companie a fost fondata in Belgia in 1979 si in tot acest timp compania s-a transformat intr-un grup care a crescut permanent prin achizitia de fabrici din Europa, Asia si America.

Want The Whole Place Visible?

Packom

Packom este o companie din Serbia cu un istoric de peste 30 de ani, din 1991, dinamica, ce au dezvoltat continuu solutii diferite pentru arii terapeutice diferite.

Brandul Whole este elaborat conform unor standarde inalte de calitate, din categoria suplimentelor alimentare avand o compozitie foarte bine cercetata, cu arome placute de fructe.

Secure Your Home At Any Time

mamajoo

mamajoo este brand-ul grupului de companii Grup Baby, una dintre cele mai prestigioase si consacrate companii din sectorul produselor pentru bebelusi din Turcia, infiintata in 2012 si proiecteaza si produce produse de hranire a bebelusilor si de sprijin in alaptare la o calitate premium.  

Catch them in the act

RossMax

Rossmax este un producator de aparatura medicala, lider pe piata globala de asistenta medicala, ce se angajeaza sa dezvolte si sa furnizeze produse si solutii premium cu tehnologii inovatoare la un nivel de calitate superioara.