Immunilflor URTO 


pentru imunitatea organismului tau!!

  • Sustine mecanismele naturale de aparare ale organismului si ajuta functionarea optima a sistemului imunitar.

  • Immunilflor URTO capsule – protejeaza corpul de gripa si raceala!

  • Întareste imunitatea corpului cu ajutorul suplimentelor alimentare de la Pansi.


Sale Off
Immunilflor Urto Capsule
52.00 lei

PREZENTARE IMMUNILFLOR URTO CAPSULE


IMMUNILFLOR Urto capsule este un supliment alimentar. Acesta conține extract de Echinaceea și de Gheara-Matei, dar si Zinc, Vitamina C, Vitamina D3 cu o concentratie mare de 2.000 UI pe doza zilnica recomandata dar si 2 miliarde de culturi lactice pasteurizate / capsula.
In mod normal, organismul nostru are capacitatea de a se apara împotriva bacteriilor, parazitilor si virusurilor. Si o face foarte bine în conditii optime care asigura un organism sanatos.

Din pacate, aceste conditii sunt rare. Stiai că perioadele friguroase ale anului slabesc sistemul de aparare al corpului? Acest lucru înseamnă un risc crescut de a raci, de a te îmbolnavi de gripa sau de a te expune la anumite probleme de sanatate. Cine isi mai doreste asta?
Acum e mult mai simplu sa ai grija de sanatatea ta!

Actionează din timp, în mod eficient si precaut!

PENTRU ESI, SANATATEA TA VA FI MEREU PUSA PE PRIMUL LOC!

ESI are grija de sanatatea oamenilor din intreaga lume de peste 40 de ani. 
Brandul, cu o provenienta dintr-o tara mediteraneana, unde industria de suplimente alimentare si dispozitive medicale este avansata, astazi este prezent in peste 50 de tari aflate pe toate continentele. Iar aceste reusite sunt posibile datorita calitatii produselor in care si tu poti avea incredere!
Cere in farmacii mai multe informatii despre Immunilflor capsule.
Daca o persoana cunoscuta arata mult mai bine si pare mult mai sanatoasa, gandeste-te ca aceasta e posibil sa foloseasca suplimente alimentare ESI.

DE CE SA ALEGI PRODUSUL NOSTRU?

SusTine mecanismele naturale de apArare ale organismului Si ajutA funcTionarea optimA a sistemului imunitar.

Beneficii

Immunilflor URTO capsule pentru imunitatea organismului tau!


Immunilflor URTO capsule este solutia eficienta pentru creste imunitatea corpului si pentru a te simti protejat din punct de vedere fizic.​

✅ Actioneaza instant de la primele simptome;
✅ Capsulele sunt vegetale;
✅ Contribuie la necesitatile aparatului respirator;
✅ Capsulele nu contin coloranti si arome artificiale;
✅ Creste rezistenta organismului la boli;
✅ Ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar;
✅ Capsulele sunt usor digerabile;
✅ Nu contine conservanti, gluten si OMG;
✅ Gheara-matei are efect antibacterian;
✅ Vitamina C si Zincul contribuie la întarirea imunitatii;
✅ Vitamina D3 are o concentratie mare de 2.000 UI pe doza zilnica recomandata;
✅ Ajuta sistemul digestiv sa dezvolte beneficii pentru sistemul imunitar;
✅ Principiile active din echinaceea cresc capacitatea de rezistenta a organismului;
Plug in your camera

CALITATE 100% GARANTATA!


Calitatea ESI este certificata de-a lungul anilor de cele mai bune organizatii de certificare, în conformitate cu reglementarile europene.

Download the app and add your camera

PRODUSE TESTATE CLINIC


Eficacitatea si siguranta produselor noastre sunt testate în institute de cercetare și spitalicesti, dar si în colaborare cu universitati.

Place anywhere indoors and enjoy

CAPSULE NATURALE ȘI FARA GLUTEN


Persoanele cu boli celiace sau veganii pot administra acest supliment alimentar. Este aprobat si de Societate Vegetariana.

Contine Zinc, Vitamina C, Vitamina D, Uncaria (Gheara-matei), Echinacea si 2 miliarde de culturi lactice pasteurizate!😍


Mecanismele noastre de aparare trebuie întarite și sustinute indiferent de anotimp. 


IMMUNILFLOR URTO poate ameliora si primele simptome de raceala sau gripa datorită formulei sale complexe cu extract de uncaria de sursa naturala ce are efect antibacterian, Vitamina C si Zinc ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, Vitamina D si trei principii active din doua tipuri de Echinacea ce determina o capacitate mai mare de rezistenta a organismului la boala.🥰


Întreaba in farmacie de IMMUNILFLOR URTO!😊💜


Prezent în sute de farmacii din tara, iar mii de oameni viziteaza saptamanal paginile cu acest produs! Un produs de incredere pentru italieni si foarte popular pentru românii din Italia, deoarece calitatea lui își spune cuvântul!

Cumpara mai multe produse de acelasi fel si economisesti bani!


Cumpara 2 produse si primesti automat 10% Reducere!


Cumpara 3 produse si primesti automat 15% Reducere!


Cumpara 4 produse si primesti automat 20% Reducere!

Ingrediente magice? Sunt ingrediente naturale!

O parte din gama de produse Immunilflor, fabricate de ESI, sunt suplimente alimentare bazate pe Echinaceea, Enzime, Vitamina C sau alte substante naturale.
Acestea, împreuna cu un amestec de bacterii lactice pasteurizate, dezvolta capacitati benefice organismului de a opune rezistenta bacteriilor, virusurilor sau parazitilor, atat pentru sistemul digestiv, cat si pentru sistemul imunitar.

ECHINACEEA

Capsulele contin trei principii active extrase din două tipuri de echinaceea. Echinaceea este o planta, o poti recunoaste si dupa denumirea de Palaria soarelui. Aceasta ajuta organismul împotriva infectiilor si intareste sistemul imunitar.

GHEARA-MATEI

Avand beneficii multiple, extractul din aceasta planta este utilizat si ca supliment alimentar care combate multiple afecțiuni. Aceasta ajuta la cresterea rezistentei sistemului imunitar, avand proprietati antimicrobiene, antiinflamatorii ai antialergice.

ZINC

Zincul este o necesitate pentru aproape orice fiintă din mediul natural, implicit pentru om. Acesta are efecte antioxidante recunoscute si, totodata, intareste apararea imunitara antibacteriana. Zincul se gaseste în legume, fructe de mare si nu numai.

Sale Off
Immunilflor Urto Capsule

VITAMINA C

Printre cei mai populari micronutrienți care ajută la sănătatea articulațiilor, este vitamina C. Ajuta la impiedicarea deficitului de minerale si, cel mai important aspect, vitamina C din capsulele Immunilflor stimuleaza productia de agenti esentiali imunitatii.

VITAMINA D3

Vitamina D3 este esentiala in mentinerea concentratiei normale de calciu in sange si, implicit, devine esentiala pentru sanatatea sistemului osos, a sistemului muscular si a dintilor. Practic, vitamina D ajuta la fixarea calciului si a fosforului în organism. Un rol extrem de important al vitaminei D3 este acela de a mentine buna functionare a sistemului imunitar.

98% din clienti sunt satisfacuti

Peste 500.000 de clienți au încredere in acest produs la nivel global

Sale Off
Immunilflor Urto Capsule
52.00 lei

                             

Descriere Produs 

Denumire Produs: IMMUNILFLOR URTO ESI – Supliment Alimentar

Forma de comercializare/prezentare: cutie din carton cu 30 capsule

IMMUNILFLOR URTO este o formulă complexă care include specii vegetale (Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia, Uncaria tomentosa)  care contribuie la susținerea capacitații naturale de apărare a organismului si  vitamine (C, D) si minerale (Zinc) care contribuie  la buna funcționare a sistemului imunitar.

Produsele ESI integrează în special ingrediente de origine vegetalăpure și nu include în procesul de fabricație organisme modificate genetic. ESI Italia se concentrează pe eficiența produselor alegând ingrediente de cea mai bună calitate, cercetează și inovează în mod continuu, astfel au ajuns ca mai mult de 80% dintre produsele pe care le produc sa fie cu zero alergeni.

ESI Italia respectă angajamentul față de o calitate superioară. Produsele respectă natura și nevoile sănătații în etape diferite de vârstă, sunt create cu cele mai moderne tehnologii pentru a se asigura de eficiență garantată.

 

Beneficii:

  • Susținerea capacității naturale de apărare a organismului: Speciile vegetale incluse, cum ar fi Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia și Uncaria tomentosa, par să contribuie la întărirea și susținerea capacității naturale de apărare a organismului.
  • Îmbunătățirea sistemului imunitar: Vitaminele (C, D) și mineralul (Zinc) conținute în formulă contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar. Vitamina C și Zincul au roluri esențiale în susținerea funcțiilor imunitare normale, în timp ce vitamina D joacă un rol important în reglarea imunității.
  • Protecție antioxidantă: Vitamina C are, de asemenea, proprietăți antioxidante, ceea ce poate ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
  • Sprijin pentru starea generală de sănătate: Prin susținerea sistemului imunitar, acest produs poate contribui la menținerea unei stări generale de sănătate și la prevenirea afecțiunilor legate de infecții și răceli.

 

 

 

Mod de utilizare:  1 capsulă pe zi, preferabil în timpul mesei cu o cantitate suficientă de apă.

 

Ingrediente active

Cant./Caps.

%VNR*

Ingrediente: extract 6:1 (maltodextrina) din parti aeriene de Echinaceea purpurea, cu 4% polifenoli: capsula:  hidroxipropilmetilceluloza; vitamina C/acid L-ascorbic: extract (maltodextrina) din  scoarță de Gheara-mâței (Uncaria tomentosa) cu 3% alcaloizi totali; agent de încărcare: celuloza microcristalină; extract 1-3,5:1 (maltodextrina) din parti aeriene de Echinaceea purpurea  cu 2% acid chicoric; vitamina D3/colecalciferol 0,2% (guma acacia, sucroza, amidon de porumb, trigliceride cu catena medie, DL-alfa tocoferol): extract (maltodextrina) din radacina de Echinaceea angustifolia cu 4% echinacozide; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grasi; amestec de bacterii tindalizate (amidon de porumb, acid ascorbic): Lactobacillius casei, L. acidophhilus, L. plantarum, Streptococcus thermophilus; oxid de zinc.

 

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

**Doza zilnică nu a fost stabilită

Echinaceea (Echinaceea purpurea)

standardizată in polifenoli 4%

120 mg

4,8 mg

**

Gheara-maței (Uncaria tomentosa)

standardizată în alcaloizi totali 3%

50 mg

1,5 mg

**

Echinaceea (Echinaceea purpurea)

standardizată in acid chicoric 2%

30 mg

0,6 mg

**

Echinaceea (Echinaceea angustifolia) standardizată în echinacozide 4%

20 mg

0,8 mg

**

Vitamina C

80 mg

100

Vitamina D3

50 mcg

1000

Zinc

10 mg

100

Mix de bacterii probiotice tindalizate (sterilizare fractionata) 120 miliarde/g

Lactobacillius casei, Lactobacillius acidophhilus, Lactobacillius plantarum, Streptococcus thermophilus

10 mg

**

 

Actiuni principale:

Întărirea capacităților naturale de apărare: Cu extracte din plante precum Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia și Uncaria tomentosa, IMMUNILFLOR URTO stimulează și consolidează capacitățile naturale de apărare ale organismului.

Optimizarea funcționării sistemului imunitar: Vitaminele (C, D) și zincul, componente cheie ale formulei, contribuie la susținerea unei funcționări eficiente a sistemului imunitar. Aceste substanțe nutritive esențiale sunt indispensabile pentru menținerea unei imunități normale.

Apărarea împotriva stresului oxidativ: Vitamina C, cu proprietățile sale antioxidante, joacă un rol esențial în protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Conservarea stării generale de sănătate: Prin îmbunătățirea rezistenței organismului, acest supliment contribuie la menținerea unei stări generale de sănătate și la reducerea susceptibilității la afecțiuni legate de sistemul imunitar.

 

Contraindicații și precauții:

A nu se utiliza de către copii sau femeile însărcinate sau care alăptează. A nu se utiliza de către persoanele care prezintă hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente!

A se păstra la temperaturi sub 25°C, la loc uscat și ferit de lumină. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. 

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Acest produs poate contine soia si derivate din lapte.

 

Ingrediente: extract 6:1 (maltodextrina) din parti aeriene de Echinaceea purpurea, cu 4% polifenoli: capsula:  hidroxipropilmetilceluloza; vitamina C/acid L-ascorbic: extract (maltodextrina) din  scoarță de Gheara-mâței (Uncaria tomentosa) cu 3% alcaloizi totali; agent de încărcare: celuloza microcristalină; extract 1-3,5:1 (maltodextrina) din parti aeriene de Echinaceea purpurea  cu 2% acid chicoric; vitamina D3/colecalciferol 0,2% (guma acacia, sucroza, amidon de porumb, trigliceride cu catena medie, DL-alfa tocoferol): extract (maltodextrina) din radacina de Echinaceea angustifolia cu 4% echinacozide; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grasi; amestec de bacterii tindalizate (amidon de porumb, acid ascorbic): Lactobacillius casei, L. acidophhilus, L. plantarum, Streptococcus thermophilus; oxid de zinc.

 

Intărirea sistemului imunitar este un aspect crucial al menținerii sănătății generale. Sistemul imunitar este o rețea complexă de celule, țesuturi și organe care lucrează împreună pentru a proteja organismul împotriva invaziei de agenți patogeni, cum ar fi bacterii, viruși și alte microorganisme.

 

Despre CALITATEA ESI - Alegerea înțeleaptă pentru sănătatea ta!

Materii prime pure: Produsele ESI sunt create exclusiv din cele mai pure materii prime, garantând astfel calitatea superioară. Fiecare ingredient este certificat din sursă sigură și controlată extrem de atent, fără adaosuri inutile sau organisme modificate genetic.

Calitate Premium ESI: ESI Italia este un nume de încredere în industria suplimentelor alimentare, și se angajează constant să ofere produse de cea mai înaltă calitate. Cu peste 45 de ani de experiență în spate și tehnologii inovatoare aduc prin produsele pe care lefabrică beneficii maxime sănătății tale.

Alege ESI, alege sănătatea: Fă alegerea inteligentă pentru bunăstarea ta! Cu produsele de cea mai bună calitate de la ESI Italia vei experimenta nu doar calitatea superioară, ci și rezultatele remarcabile pentru sănătatea ta.

Investește în tine! Descoperă puterea produselor de la ESI și începe să trăiești la capacitate maximă! 

Oferte Produs

Cumpără mai multe produse de acelasi fel si economisesti bani!


Cumpără 2 produse si primesti automat 10% Reducere!


Cumpără 3 produse si primesti automat 15% Reducere!


Cumpără 4 produse si primesti automat 20% Reducere!Transport Gratuit
La comenzile de peste 119 lei. Asigurati-va că profitati de promotia noastra cu transport gratuit la comenzile de peste 119 lei.
Livrare
Livrare rapida din stoc. Ne mandrim cu timp de livrare rapid. Produsele noastre sunt livrate direct din stoc, astfel încat sa vi le putem expedia cat mai curand posibil.
Promotii Periodice
La produse selectate sunt disponibile reduceri de pana la 30%. Aceasta este o oportunitate excelenta de a face economii.

Alte produse din gama Immunilflor si Imunitate

Sale Off
Vitamina D3 2000 UI
21.00 lei
Sale Off
GinkgoMax
44.00 lei32.90 lei
Sale Off
Go Up Pocket Drink
48.00 lei39.90 lei
Sale Off
Immunilflor Urto Capsule
52.00 lei
Sale Off
Immunilflor Sirop Junior
48.00 lei
Sale Off
Immunilflor Spray oral antivirusi
47.00 lei
Sale Off
Immunilflor Spray nazal  antivirusi
49.00 lei30.00 lei

ÎNTREBARI FRECVENTE

Aproximativ cat dureaza pentru a incepe sa se simta efectul benefic al capsulelor Immunilflor Urto capsule?
Este nevoie de 3-4 saptamani pentru a începe să simti efectele pe termen lung si cateva zile de la prima administrare pentru a se simti o ameliorare a durerilor articulatiilor.
Cat costa produsul Immunilflor Urto capsule?
Pretul poate varia de la farmacie la farmacie. Noi recomandam pretul corect si ne dorim sa fie accesibil pentru toată lumea.
Cui i se adreseaza produsul?
Immunilflor Urto capsule se adreseaza tuturor persoanelor care au varsta minima de 16 ani. Exceptie fac femeile însarcinate si persoanele cu intoleranta la lapte / lactoză sau alergice la soia. A nu se lasa la îndemana copiilor.

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj sau sa va consultati cu un specialist in sanatate, medic sau farmacist.
Ma afecteaza daca iau alte medicamente sau suplimente?
Suplimentul nostru are ingrediente naturale. Cel mai indicat ar fi sa informezi medicul de familie despre toate suplimentele si medicamentele pe care le administrezi, inclusiv despre Immunilflor Urto capsule pentru a avea o opinie concreta.
2 miliarde de culturi lactice intr-o capsula?
Da! Fiecare capsulă de Immunilflor contine 2 miliarde de culturi lactice pasteurizate si selectionate astfel incat, aceste microorganisme sa actioneze eficient în întarirea sistemului imunitar si sa imbunatateasca semnificativ rezistența organismului la îmbolnavire.

Este stiut faptul ca probioticele promoveaza sanatatea pe termen lung avand efecte benefice nu doar în stimularea imunitatii, ci si în microflora tractului digestiv.

Mixtura de germeni benefici actioneaza asupra metabolismului crescand eficiența leucocitelor (celulele albe) în combaterea a numeroase tipuri de infectii.

Totodată amelioreaza cu succes probleme inflamatorii cauzate de bacterii sau rotavirusuri.

Immunilflor capsule dispune de calitatea acestor beneficii probiotice si contribuie cu succes la o functionare optima a sistemului imunitar.
Ce este ESI?
ESI este un producător de suplimente alimentare de top. Mai multe informatii gasesti aici: 

Despre noi: https://pansiprod.ro/collections/esi
De unde pot sa cumpar produsele IMMUNILFLOR?
Produsul se gaseste pe platforma noastra online, in farmaciile partenere, in magazinele naturiste si pe platformele online ale acestora. Intreaba la farmacia din apropierea locuintei tale despre produs. In cazul în care nu au, poti cauta la farmaciile noastre partenere sau poti comanda online.
Am un alt tip de intrebare, cum procedez?
Ne poti contacta:

 - apelandu-ne la telefon 021 668 40 85, de luni pana vineri in intervalul orar 8:30-17:00,

- completand formularul de contact din site,

- trimitandu-ne un mesaj privat in pagina noastra de socializare sau email office@pansiprod.ro.