MELATONIN PURA 5 MG SI DORMI LINISTIT!

cu extract de melatonina
 • Super eficient datorita combinatiei puternice de melatonina 

 • Reduce timpul necesar pentru a adormi

 • Ingrediente naturale

PREZENTARE MELATONIN PURA 5 mg

MELATONIN PURA 5 mg este un supliment alimentar ce combina melatonina pentru a induce si pastra un somn linistit.

MELATONIN PURA 5 mg favorizeaza somnul si relaxarea in mod natural si imbunatateste calitatea vietii.

PENTRU ESI, SANATATEA TA VA FI MEREU PUSA PE PRIMUL LOC!

ESI are grija de sanatatea oamenilor din intreaga lume de peste 40 de ani. 

Brandul ESI, cu o provenienta dintr-o tara mediteraneana, unde industria de suplimente alimentare si dispozitive medicale este avansata, astazi este prezent in peste 50 de tari aflate pe toate continentele. Iar aceste reusite sunt posibile datorita calitatii produselor in care si tu poti avea incredere!
Cere in farmacii mai multe informatii despre Melatonin Pura de la brandul ESI.
Daca o persoana cunoscuta arata mult mai bine si pare mult mai sanatoasa, gandeste-te ca aceasta e posibil sa foloseasca suplimente alimentare ESI.

Despre Melatonina

Melatonina in mod natural este produsa de epifiza (glanda pineala), tot aici este produsa serotonina pana la apus, apoi cand lumina scade se produce melatonina cu rol de pregatire a organismului pentru somn si de inducere a somnului. 


Secretia melatoninei este maxima in copilarie, se reduce dupa varsta de 20 de ani si scade progresiv dupa varsta de 45 de ani pana la nivele minime odata cu procesul de imbatranire a organismului.

Sale Off
Melatonin Pura 5 mg
40.00 lei36.00 lei

Sau Cumpara Online

Cum poate Melatonin Pura să iti ofere un somn mai bun?

MELATONIN PURA 5 mg este un supliment alimentar ce combina melatonina eficient pentru a induce si pastra un somn linistit.

MELATONIN PURA 5 mg favorizeaza somnul si relaxarea in mod natural si imbunatateste calitatea vietii.

DE CE SA ALEGI PRODUSUL NOSTRU?

Favorizeaza somnul si relaxarea in mod natural si imbunatateste calitatea vietii.

 • Melatonina si Valeriana
  Melatonina in concentratie optima pentru a induce si pastra un somn linistit in conditii de siguranta.
 • Produse Testate Clinic
  Eficacitatea și siguranța produselor noastre sunt testate în institute de cercetare și spitalicești, dar și în colaborare cu universități.
 • Comprimate filmate, fara arome artificiale, fara gluten
  Persoanele cu boli celiace sau veganii pot administra acest supliment alimentar. Este aprobat și de Societate Vegetariană.

Vezi si alte produse din Gama Melatonin Pura

Îmbunătăteste sănătatea familiei tale cu oferta noastră din Gama Melatonin Pur.
Sale Off
Melatonin Pura 5 mg
40.00 lei36.00 lei
Sale Off
Melatonin Pura Spray
38.00 lei
Sale Off
Melatonin Pura 3 mg
60.00 lei55.00 lei
Sale Off
Melatonin Pura Junior
47.00 lei
98% din clienti sunt satisfacuti

Peste 500.000 de clienți au încredere in acest produs la nivel global

Sale Off
Melatonin Pura 5 mg
40.00 lei36.00 lei

                           

Descriere Produs 

 

Denumire produs: MELATONINA PURA 5 mg

Forma de comercializare: cutie din carton cu 30 tablete/ blister, 2 blistere, 60 tablete

Melatonina contribuie la adaptarea organismului la variațiile de fus orar (jet lag). Beneficiile acesteia se obțin în condițiile administrării unei doze mici de 0.5 mg înainte de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile până la sosirea la destinație, respectiv, în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare.

Substanța acționează moderat, inducând un somn natural și nu determină somnolență în dimineața următoare, deoarece se metabolizează în câteva ore.

 

Opțiuni de dozare diferite: Disponibilitatea melatoninei în Melatonin Pura 3 mg sau 5mg, două concentrații diferite (3 mg și 5 mg) permite utilizatorilor să aleagă doza potrivită în funcție de nevoile individuale.

Formă compactă și ușor de administrat: Dimensiunile reduse ale microtabletelor, diametru 6,5 mm, fac administrarea lor ușoară și potrivită pentru cei care preferă să evite alte forme de administrare.

Datorită dimensiunii reduse, microtabletele pot să se înghită rapid.

 

Mod de utilizare: A se administra 1 tabletă pe zi, cu multă apă, administrată cu aproximativ o oră înainte de culcare. Pentru îmbunătățirea efectului jet-lag, se recomandă administrarea a 1 comprimat în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile până la sosirea la destinație.

 

Melatonina favorizează somnul și relaxarea în mod natural și îmbunătățește calitatea vieții.

Melatonina este produsă de epifiză (glanda pineală), tot aici este produsă serotonina până la apus, apoi când lumina scade se produce melatonina cu rol de pregătire a organismului pentru somn și de inducere a somnului. Secreția melatoninei este maximă în copilărie, se reduce după vârsta de 20 de ani și scade progresiv după vârsta de 45 de ani până la nivele minime odată cu procesul de îmbătrânire a organismului.

Melatonina este recomandată persoanelor cu insomnie ușoară sau moderată și celor ce suferă de tulburări ale somnului din diferite cauze:

Persoanelor vârstnice pentru că secreția de melatonină scade progresiv odată cu înaintarea în vârstă.

Persoanelor ce lucrează în schimburi de noapte și care nu pot adormi în timpul zilei.

Persoanelor ce suferă de tulburări de somn determinate de schimbările de fus orar în timpul călătoriilor, adică efectul de jet lag.

 

Melatonina este un hormon produs natural în glanda pineală din creier și are mai multe funcții în organism.

Iată câteva dintre acțiunile principale și extinse ale melatoninei.

 

 

ACȚIUNI PRINCIPALE

Inducerea somnului: Una dintre cele mai cunoscute acțiuni ale melatoninei este capacitatea sa de a induce somnul și de a îmbunătăți calitatea somnului.

Reglarea ritmului circadian: Melatonina ajută la reglarea ritmului circadian al corpului, adică ciclul natural de somn și trezire.

Stabilizarea ritmului de somn în schimbarea fusului orar: Melatonina este utilizată pentru a ajuta la adaptarea organismului la schimbările de fus orar.

Antioxidant puternic: Melatonina acționează ca un antioxidant puternic, protejând celulele de daunele provocate de radicalii liberi.

 

ACȚIUNI EXTINSE:

Efect anti-îmbătrânire: Prin acțiunea sa antioxidantă, melatonina poate contribui la reducerea proceselor de îmbătrânire și la protejarea împotriva deteriorării celulare.

Imunomodulator: Melatonina poate influența sistemul imunitar, contribuind la reglarea răspunsului imun.

Gestionarea stresului și anxietății: Există studii care sugerează că melatonina poate influența nivelurile de stres și anxietate, contribuind la o stare de bine.

Sprijin în reducerea migrenelor: Melatonina poate avea un efect benefic în reducerea frecvenței și intensității migrenelor.

Regenerarea celulară: Melatonina este implicată în procesul de regenerare celulară, având un impact asupra sănătății celulare în general.

Interacțiune cu hormonii de creștere: Melatonina poate interacționa cu hormonii de creștere, având un rol în procesele de creștere și regenerare.

Impactul asupra sistemului endocrin: Melatonina poate influența secreția altor hormoni din sistemul endocrin.

Impactul viselor într-un ritm circadian corect: Visele din faza REM au multiple funcții, printre care:

Visele și consolidarea amintirilor: În timpul viselor, creierul ordonează și consolidează informațiile dobândite în timpul zilei, ajutând la transformarea lor în amintiri stabile și durabile.

Visele și procesarea emoțiilor: Visele pot ajuta la procesarea și reglarea emoțiilor. Acestea pot oferi o modalitate de a gestiona experiențele intense și de a dezvolta înțelegerea emoțională.

Visele, explorarea și învățarea: Visele pot să vă permită să explorați idei și scenarii noi, să rezolvați probleme sau să învățați lucruri noi.

Impactul asupra sănătății fumătorilor: Reducerea stresului oxidativ, Sprijin în procesul de renunțare la fumat = favorizează un somn de calitate, utilizarea unui supliment de melatonină poate ajuta fumătorii să obțină un somn mai bun, să reducă anxietatea și să facă față mai ușor procesului de renunțare la fumat.

Acțiunea anti-aging a melatoninei

Melatonina protejează glanda pineală împotriva procesului de îmbătrânire. Atunci când melatonina este furnizată prin aport exogen, încetinește procesul de îmbătrânire al glandei pineale, reducând astfel ritmul general de îmbătrânire a organismului.

 

Rolul antioxidant al melatoninei

Melatonina este mai eficace decât alți antioxidanți în ceea ce privește acțiunea de reducere a radicalilor liberi. Acțiunea sa este de două ori mai eficientă decât a vitaminei E și de cinci ori mai puternică decât a glutationului. Fiind atât hidrosolubilă cât și liposolubilă, melatonina poate acționa împotriva radicalilor liberi în orice mediu (spre deosebire de vitamina C, care este insolubilă în grăsimi, și de vitamina E, care este insolubilă în apă).

În cazul unui deficit de melatonină în organism, sursele exogene pot compensa lipsa hormonului; în caz contrar, dacă nivelul endogen (deja conținut în organism) este normal, orice aport exogen suplimentar de melatonină nu determină niciun efect, deoarece organismul reține doar cantitățile necesare și elimină excesul prin urină.

Alte beneficii:

 • Profil de siguranță excelent.
 • Reduce timpul necesar pentru a adormi.
 • Îmbunătățește calitatea și durata somnului și implicit calitatea vieții.
 • Ajută la combaterea efectului de jet lag - produs util în susținerea adaptării organismului la schimbările de fus orar (jet lag).
 • Reechilibrează în mod fiziologic ritmului circadian.

 

ESI Italia este unul dintre producătorii de top de produse naturale și cu cea mai largă distribuție mondială. ESI are o experiență de peste 40 de ani, acordând constant o importanță deosebită descoperirii de produse eficiente și inovatoare. ESI menține cel mai ridicat standard de calitate a producției și garantează clienților atât calitatea cât și siguranța produselor oferite cu certificare ISO 9001 și este extrem de atent și selectiv cu materiile prime pe care le folosește asigurând cea mai bună calitate a produselor.

 

Precauții: A nu se depăși doza recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita expunerea la lumină solară directă sau la căldură excesivă. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în cazul unor afecțiuni medicale actuale sau antecedente, afecțiuni hepatice, AVC (accident vascular cerebral), diabet. Se administrează cu prudență la persoanele hipertensive sau cu tulburări hormonale, hepatice, renale, cerebrale, în depresie. Poate interacționa cu imunosupresoare (ciclosporină), corticosteroizi (prednison), nifedipină, sedative/hipnotice, medicamente hipotensive la administrarea concomitentă. Poate influența reflexele conducătorilor auto sau ale celor care manipulează utilaje timp de 5 ore de la administrare. Nu se recomandă administrarea înainte de a conduce vehicule sau a opera utilaje periculoase.

Ingrediente: Compozitie/ tableta (120 mg): melatonina - 5 mg; fosfat de calciu dibazic dihidrat - 55 mg; celuloza microcristalina - 45 mg; hidroxipropilceluloza - 11,5 mg; stearat de magneziu vegetal - 3 mg; dioxid de siliciu - 0,5 mg.

 

Certificat de notificare: Seria AA, Nr. 8536/2015 (SNPMAPS).

Deținator notificare: S.C. PANSIPROD DISTRIBUȚIE S.R.L.

Adresa: București, Sector 1, str. Băiculești, nr. 1, etj. 2, spatiul administrativ nr. 5

Producator: ESI s.p.a

Adresa: Albissola Marina (SV), Italia

Etichetarea produsului se realizează conform legislaţiei în vigoare.Despre somn si tulburarile de somn

Somnul reprezintă o stare activă vitală, ciclică și complexă a organismului, constituită din mai multe stadii, cu o structură caracteristică determinată de interacțiunea dintre sistemul nervos și sistemul hormonal. Caracterizat prin reducerea nivelului de conștiență, diminuarea interacțiunii cu mediul și scăderea motilității și a funcțiilor fiziologice, somnul este un proces fiziologic esențial pentru supraviețuirea și funcționarea optimă a organismului. Acesta contribuie la echilibrul organismului și la funcționarea optimă a multor sisteme, inclusiv cel imunitar, metabolic, nervos, cardiovascular și endocrin, precum și la procesul de regenerare funcțională, restaurare a energiei organismului și menținere a funcțiilor cognitive (memorie, raționare și limbaj).

Insomnia este definită prin nevoia de mai mult de 30 de minute pentru a adormi și o durată a somnului sub 6 ore pe noapte. Cauzele insomniei pot fi determinate de factori de mediu și stil de viață (consumul de substanțe precum cafeina sau alcool, fumatul, schimbarea frecventă a programului de lucru sau călătoriile lungi - jet lag), factori fiziologici (stres, traume emoționale, anxietate, evenimente care cauzează dezechilibre emoționale sau mentale), factori medicali sau farmacologici.

Tulburările de somn asociate schimbărilor de fus orar (jet lag) sunt caracterizate prin dezechilibrul între ceasul biologic și timpul local după călătorii pe distanțe lungi. Acestea pot provoca somnolență diurnă însoțită de insomnie nocturnă. Problemele asociate cu jet lag se manifestă prin somnolență, astenie, instabilitate emoțională și tulburări digestive.

Dintre toate soluțiile, administrarea de melatonină reprezintă cea mai eficientă și sigură formă de a reduce timpul necesar pentru a adormi și pentru a corecta tulburările de somn asociate cu jet lag, având avantajul unui profil de siguranță excelent, fără efecte adverse.

 

 

 

 

 

Oferte Produs

Cumpără mai multe produse de acelasi fel si economisesti bani!


Cumpără 2 produse si primesti automat 10% Reducere!


Cumpără 3 produse si primesti automat 15% Reducere!


Cumpără 4 produse si primesti automat 20% Reducere!Transport Gratuit
La comenzile de peste 119 lei. Asigurati-vă că profitati de promotia noastră cu transport gratuit la comenzile de peste 119 lei.
Livrare
Livrare rapida din stoc. Ne mândrim cu timp de livrare rapid. Produsele noastre sunt livrate direct din stoc, astfel încât să vi le putem expedia cât mai curând posibil.
Promotii Periodice
La produse selectate sunt disponibile reduceri de până la 30%. Aceasta este o oportunitate excelentă de a face economii.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum te ajută Melatonin Pura 5 mg să dormi?
Melatonin Pura Activ te ajută să adormi si sa te relaxezi prin combinatia eficienta a ingredientelor Melatonina si Valeriana. S-a demonstrat că melatonina te face să te simti somnoros și te ajută să te relaxezi fără efecte secundare.
Melatonin Pura 5 mg are efecte secundare?
Nu exista efecte secundare asociate acestui produs. In cazul in care aveti orice simptome, întrerupeti utilizarea si mergeti la consultatie imediat.
Melatonin Pura 5mg mă face să mă simt ametit a doua zi?
Nu. Toate ingredientele sunt naturale si au fost alese sa functioneze impreuna pentru a te ajuta să adormi usor si  să te trezesti împrospătat, fără senzatie de ametire dimineața.
Pot să utilizez Melatonin Pura 5 mg în fiecare seară?
Este sănătos să iei suplimente de melatonină în fiecare noapte, nu exista nici o contraindicatie de la producator. Melatonina este un hormon natural care joacă un rol important în ciclul tău de somn.
De unde pot sa cumpar Melatonin Pura 5mg?
Produsul se gaseste pe platforma noastra online, in farmaciile partenere, in magazinele naturiste si pe platformele online ale acestora. Întreabă la farmacia din apropierea locuinței tale despre produs. În cazul în care nu au, poți căuta la farmaciile noastre partenere sau poți comanda online.
Am un alt tip de intrebare, cum procedez?
Ne poti contacta:

 - apelandu-ne la telefon 021 668 40 85, de luni pana vineri in intervalul orar 8:30-17:00,

- completand formularul de contact din site,

- trimitandu-ne un mesaj privat in pagina noastra de socializare sau email office@pansiprod.ro.